Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na únor: Váhy čeká jízda na horské dráze, Býky nová láska!

/
  • (iStock)
    31. ledna 2019 ● 06:00

    Přečtěte si předpověď na chladný únor. Pro každé znamení zvěrokruhu jsou nachystaná nová překvapení a to, jak na poli lásky a zdraví, tak i v práci nebo rodině. Čekají vás překážky, výzvy i ideální příležitosti.

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    V únoru budou zrozenci Berana bojovat s náladovým Marsem, který se do poloviny měsíce podepisuje na mezilidských vztazích v lásce i kariéře. Nezadaní by si měli nechat zajít chuť na hledání nové lásky, protože vás případný ctitel či ctitelka rozčilují i letmým pohledem. Na začátku měsíce jsou rizikové i finance, kde Uran svádí k unáhleným krokům. Nad vodou vás naštěstí drží skvělí přátelé.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    První polovina měsíce trpí pod vlivem neposedného Merkuru, kvůli němuž se Býci nemohou soustředit na žádnou aktivitu. Věnujte se rutinním úkolům a důležité závazky posuňte na dobu po 15. únoru. To se vám začne dařit díky báječnému trigonu Marsu na Venuši. Připravte se na období jako stvořené pro nalezení nové lásky. Máte spoustu ctitelů a nejšťastnějším dnem pro nalezení nové lásky je 28. únor.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, nebojte se v únoru celému světu ukázat svou bystrost. Hlavně začátek měsíce slibuje samé příjemnosti pro tělo i duši. Prioritou je společenský život. Chcete se bavit a poznávat nové tváře, což může být u zadaných kamenem úrazu. Vesmírní guruové ale ukazují, že se tentokrát dostanete z každé patálie.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, začátek měsíce nebude žádná velká výhra, ale vězte, že s dalšími dny si spravíte chuť. V první dekádě je třeba počítat s konfliktní atmosférou způsobenou kvadraturou Marsu. Zadaní si častěji vjíždí do vlasů s drahou polovičkou, singles nemají náladu na hledání nové lásky. Z finančního pohledu se mějte na pozoru před tendencí utrácet za líbivé věci, které si ovšem nemůžete dovolit.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Ani ve druhém měsíci roku se nemusíte bát, že byste přišli o přízeň vesmírných velikánů. Šťastná hvězda přináší Lvům expanzi ve všech myslitelných směrech. První polovina měsíce je naplněna optimistickým viděním světa a báječné chvíle se slibují hlavně v lásce a financích. Od 15. vás může pozlobit Mars se svými výkyvy nálad. Nemáte dostatek trpělivosti pro řešení zapeklitých pracovních úkolů.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Jaký měsíc slibuje únor Pannám? Vypadá to, že se citový život probouzí ze zimního spánku a vám se dostává toho, po čem dlouho prahnete. Jste znamením, o jehož sexuální energii nelze pochybovat. Ta k vám na začátku měsíce láká vhodné protějšky, ale určitě byste se neměli unáhlit. Někoho významného vyšší sféry slibují na konci měsíce. Zadaní musí obnovit důvěru v drahou polovičku.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, v únoru to bude jako na horské dráze. Na jednu stranu si užíváte přízeň Merkuru, díky němuž jste houževnatí a dokážete se poprat s každou těžkostí. V lásce se musíte přenést před nedůvěru v opačné pohlaví. Zadaní se do poloviny měsíce dostávají do častějších hádek s drahou polovičkou. Kvůli kněžce lásky se nedaří ani ve finanční sféře. Na investice si dejte pozor hlavně 26. února.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, váš sex-appeal pomůže naleznout novou známost nezadaným. A navíc nepůjde o obyčejný flirt, ale perspektivní vztah. Zadané zachraňuje od neshod a stereotypu Merkur, díky němuž máte spoustu skvělých nápadů, jak zatočit s rutinou. Menší komplikace se objevují na domácí půdě. Někdo z příbuzných zprvu nesouhlasí s vašimi názory na výchovu. Ale nevzdávejte to!

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Střelci určitě nebudou klimbat a čekat na setmění. Naopak vám únor slibuje vzrušující smršť ve vztazích. Hledáte novou lásku? Potom se v období Valentýnských oslav vydejte do společnosti. Osobité kouzlo vám nelze upřít. Sextil Jupitera s Merkurem navíc otevírá skvělé příležitosti v zaměstnání. Zlom v kariéře se odrazí i na finančním poli. Na co si dát pozor, to jsou administrativní záležitosti.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozorozi se dočkají návratu radosti ze života! Jste uvolnění a díky postavení Marsu vám nechybí fyzická i duševní energie. Inklinujete k volnočasovým aktivitám, baví vás společenský ruch a cestování. Čemu se naopak do 14. února vyhýbáte obloukem, je práce. Na profesním poli vás totiž vytáčejí nadřízení a své rozladění nedokážete překousnout. Druhá půle měsíce bude z tohoto pohledu o poznání veselejší.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, první dvě únorové dekády probíhají pod vlivem samotného Velkého Ducha. Cítíte se fyzicky odolní a máte spoustu energie pro troufalé plány. Projeví se to především v zaměstnání, kdy se vám daří navazovat cenné kontakty a odvádět brilantní výsledky. Do 14. se snažte stihnout nejdůležitější úkoly a načerpejte motivaci do další poloviny měsíce. Singles by tuto dobu měli využít pro hledání nové lásky.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Únor symbolizuje pro Ryby fantastické období. Vychutnáváte si romantickou náladu, která vás obklopuje na každém kroku. Vesmír plní jedno přání za druhým a jeho vliv se nejcitelněji projeví na milostném životě. Kněžka lásky se stará, abyste nezůstali osamělí jako kůl v plotě, ale nalezli jste svou spřízněnou duši. Po 11. únoru začnete sklízet sladké plody svého úsilí také v zaměstnání.

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz