Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Letošní rok prověří vaše přátelství! Jak jste na tom podle horoskopu?

/
  • ...
    ... (istock.com)
    25. ledna 2019 ● 06:00

    Dá se vůbec žít bez přátel? Máme takový pocit, že by to byla trochu nuda. Nejenom, že s nimi zažíváme plno dobrodružství, ale zároveň jsou naší obrovskou podporou a tak trochu vrbou, když se nám v životě zrovna nedaří. Během letošního roku můžete zhodnotit svá dosavadní přátelství a otevřít se těm novým. Zde je váš přátelský horoskop na rok 2019.

    Znamení zvěrokruhu se odráží nejenom na partnerských vztazích, ale velký podíl mají také na těch přátelských. Jste zvědaví, jak vám to s přáteli bude letos vycházet?

  • 1.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Berani vyhledávají přátelství, která jsou plná dobrodružství, her a zábavy. V tomto znamení se bude nést také letošní rok. Letos navíc poznáte mnoho zajímavých lidí a rozšíříte tak okruh svých přátel, se kterými se můžete vydat na dobrodružné cesty. Zároveň byste si měli ale udělat pořádek v tom, kdo je skutečný přítel a kdo si na něj pouze hraje.

  • 2.

    Býk (21. 4.- 21. 5.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Lidé ve znamení Býka jsou věrní a oddaní a vyhledávají dlouholetá přátelství. Letos navíc posílíte vztah s někým z minulosti. Bude to například přítel z dětství nebo někdo, koho jste dlouho neviděli. V polovině února, března a v polovině srpna na vás číhají neshody, které budou trochu zkouškou a otestují vaši otevřenost vůči druhým.

  • 3.

    Blíženci (22. 5.-21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Společenští Blíženci mají většinou mnoho přátel a letošní rok by jich mohl přinést ještě více. Letos byste se proto měli zamyslet nad tím, jestli potřebujete sdílet své osobní věci se všemi svými přáteli, protože méně někdy znamená více. Mohlo by se totiž stát, že tvrdě narazíte a někdo ve vašem okolí vás zklame. Buďte proto ostražití a nesvěřujte se jen tak někomu. 

  • 4.

    Rak (22. 6.- 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Raci ve svém životě potřebují stálá a pevná přátelství, ve kterých se cítí bezpečně. Na oplátku své přátelé chrání před celým světem. Letos může dojít k jistým nedorozuměním a následným odcizením. Moc dlouho si s tím ale nelamte hlavu. Uran vám navíc může do života přinést někoho nového. Je možné, že váš blízký přítel bude potřebovat pomoct, proto neváhejte a buďte tady pro něj. Během dubna, července a října naplánujte společenskou událost. Zažijete během dní mnoho zábavy.

  • 5.

    Lev (23. 7.- 22. 8.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Lvi jsou většinou vnímáni jako hvězdy kolektivu. V letošním roce by se vaše popularita měla ještě zvýšit a přinést tak ještě více obdivovatelů do vaší blízkosti. Přesto vám Saturn připomene, abyste ve vašem okolí nechali zazářit také někoho dalšího. Srpen se jeví jako vhodná doba na dovolenou s přáteli. Zároveň navštívíte někoho, koho jste dlouho neviděli. 

  • 6.

    Panna (23. 8.- 22. 9.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    O Pannách je známo, že si své přátelé vybírají velmi pečlivě a jsou ve vztazích opatrné. Přestože máte pár blízkých přátel než velkou skupinu známých, Jupiter vás letos nabádá, abyste rozšířily své kontakty a byly více společenské. Letošní rok by navíc mohl být vhodný pro společné projekty nebo podnikatelské záměry s lidmi, které máte opravdu rády. 

  • 7.

    Váhy (23. 9.-23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Váhy si užívají společenských aktivit všeho druhu. Jupiterův pozitivní vliv může vyvolat příležitosti k rozšíření vašich obzorů a sdílení příjemných zážitků s přáteli, a to zejména v lednu, červnu a v září, kdy hýříte energií. Přesto se však objeví úskalí. Někdo, na kom vám opravdu záleží, se bude stěhovat nebo s vámi nebude moct trávit tolik času a je jen na vás, jak se s tímto faktem vypořádáte. Práce nebo jiná odpovědnost mohou omezit také množství společenských aktivit.

  • 8.

    Štír (24. 10.- 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Štíři si k tělu připustí jen pár lidí. Tento rok posílí vazby mezi vámi a vašimi nejbližšími a vy si tak budete vážit pravého přátelství ještě více než doposud. Znovu se spojíte s někým z minulosti a na pár zajímavých lidí natrefíte také v práci. V březnu, červenci nebo prosinci se může objevit stres a konflikty, kterými se ale nenechte rozhodit. 

  • 9.

    Střelec (23. 11.- 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Hraví a zábavní Střelci si letos užijí spoustu zábavy na zajímavých místech, a to samozřejmě v doprovodu svých přátel. Jupiter navíc posílí váš již aktivní společenský život a přinese vám nové příležitosti. V lednu, červenci a srpnu na vás čekají cesty s přáteli. Pozor si ale dejte na to, aby vás to nestálo příliš mnoho peněz.

  • 10.

    Kozoroh (22. 12.- 20. 1.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Kozorozi touží po pevných a dlouhodobých přátelstvích a pečlivě si vybírají své společníky na cestě životem. Proto mají ve své blízkosti stále přátelé z dětství, kterých se pevně drží. Hvězdy letos mohou vyžadovat, abyste některá svá přátelství přehodnotili nebo do nich naopak vložili více úsilí. Prostřednictvím práce můžete potkat nové přátelé.

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1.- 20. 2.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Přátelé pro Vodnáře znamenají opravdu hodně, a tak pro ně většinou na stejné úrovni jako partneři. V letošním roce byste měli vyrazit na cesty, na kterých poznáte mnoho zajímavých lidí, kteří vám v životě zůstanou nějakou dobu. V březnu na vás číhají spory. Nedovolte, abyste kvůli nedorozumění, přišli o někoho, na kom vám opravdu záleží.

  • 12.

    Ryby (21. 2.- 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Ryby kolem sebe potřebují přátelé, kteří je podporují. Nikdy ale nedovolte, aby vás ti nejbližší jakýmkoliv způsobem využívali - což by se mohlo stát právě v letošním roce. Dávejte si také pozor na to, s kým se letos seznámíte. Ačkoliv se může zdát, že si s dotyčným budete rozumět, opak bude pravdou. 

Autor: Aneta Valešová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz