Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší koníčky podle horoskopu! Co se hodí pro vás nebo pro vaše děti?

/
  • (iStock)
    18. ledna 2019 ● 06:00

    Když přijde na volný čas, měli bychom dělat věci, které nás baví, inspirují a nabíjejí naši duši. Proč se věnujete právě háčkování, když vás to ani trochu nenaplňuje? Proč chodíte na aerobik, když ho nesnášíte? Dělejte jen to, co vás baví, a vybírejte podle své povahy a osobnosti. Znamení zvěrokruhu vám napoví, co by pro vás bylo ideální.

    Každý z nás má v sobě přirozené nadání a nějaké ambice. Máme také tendenci tíhnout ke koníčkům, které souvisejí s naším astrologickým znamením. Co vám tedy předurčují hvězdy, abyste dělali vy nebo vaše děti?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani, zkuste aktivní sporty jako volejbal, pilates nebo vodní sporty. Možná vám udělá radost taky návštěva rockového nebo jazzového koncertu, jízda na horském kole nebo kurz vaření. Milujete taky nakupování, takže najděte ve svém okolí nějaké obchůdky, kde budete moct nakupovat věci do bytu a zkrášlovat ho.

     




  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci by mohli zkusit design, tanec či jógu, aby jejich smysly pracovaly naplno. Měli by méně pracovat a víc se věnovat sami sobě. Tohle praktické znamení miluje potěšení ze života, takže se procházejte parkem, vyrazte na romantický piknik nebo jeďte na kolo. Obklopte se éterickými oleji a choďte do restaurací.





  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci zažijí velkou zábavu někde s dětmi třeba na nějakém dobrodružném táboře. Blíženci potřebují mít všechny smysly zapojené, tím stimulují svou kreativitu a napojí se na své vnitřní dítě. Jsou zvědaví, takže je uspokojí i návštěva malých divadel nebo undergroundové výstavy.





  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Romantičtí Raci by mohli konečně udělat něco jen sami pro sebe. Hýčkejte se pedikúrou, masážemi či relaxačními koupelemi. Hrajte si se zvířaty, vařte – to vše vám udělá radost. Můžete taky zkusit meditace, které vám pomohou lépe zvládat emocionální stránku vaší povahy.





  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi potřebují dělat něco, kde vyjádří svou vášeň a kreativitu, aniž by se museli hlídat, že jsou moc hlasití. Ideální je surfování, snowboarding, divadelní kurzy nebo výcvik učitelů jógy. Cokoli, kde si můžete vylepšit vaše schopnosti vést ostatní, je pro vás inspirativní.






     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny milují všechny aktivity, kde mohou něco organizovat. Pokud tedy chcete potěšit svou duši, zkuste se naučit, jak zachránit starý nábytek a přeměňte ho na nový, hrajte stolní hry s přáteli, a hlavně něco budujte! Panny milují detaily, takže cokoli, kde budete tuhle vášeň muset použít, vám udělá radost.





  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy by měly zkusit jógu, kde můžou zapracovat samy na sobě a zároveň těžit z energie skupiny. Inspirovat vás bude také umění, konkrétně hudba. Zkuste třeba tanec a najděte svůj jedinečný rytmus duše.






  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Pro Štíry je důležitá intenzita prožitků a taky pocit nebezpečí. Proto vyzkoušejt nějaké nové cvičení typu CrossFit, vrhání seker nebo horolezectví v interiéru. Štíři jsou smyslní lidé, kteří ocení i salsu nebo nějaký jiný vášnivý tanec. Díky tomu se zbaví přebytečné energie. Kromě toho navštivte aspoň jednou měsíčně nějakou novou restauraci a objednejte si jídlo, které jste nikdy nejedli.





  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou dobrodruzi, kteří nemají problém vyzkoušet nový koníček. A nejlépe takový, který bude hodně náročný a originální. Můžete začít hrát na nějaký hudební nástroj, kempovat, naučit se nový jazyk nebo navštívit cizí zemi, kde není hlavním dorozumívacím jazykem angličtina. Co třeba návštěva nějaké domorodého kmene a jejich tradice?





  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Golf, rekonstrukce bytu či domu, jízda na koni? To všechno si klidně dejte na seznam Kozorohů pro letošní rok. Kozorozi mají rádi konzervativní věci, nesnášejí novinky, takže se připojte k nějakému místnímu klubu vinařů, pivařů nebo milovníků karet, a budete štěstím bez sebe.






  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři najdou uspokojení v dobrovolnické práci a neziskové oblasti. Rádi ale taky cestují, takže ve spojení s charitou se to může stát zábavným koníčkem. Vodnáři jsou taky milovníci umění, historie a kultury. Návštěvy muzeí jim přinese uspokojení, a navíc se tam mohou potkat se zajímavými lidmi.

     

     




  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou citlivé duše, které potřebují aktivity, kde budou sbírat inspiraci. Milují umění a svobodu, takže ideální pro ně je hudba. Choďte na koncerty či hudební festivaly, navštěvujte umělecké galerie a procházejte se historickými místy. Nebo si vezměte do ruky štětec a zkuste malovat!

     

     

     


     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz