Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilec o svatební noci znásilnil dceru: Spletl si ji s manželkou!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
14. ledna 2019
13:46

Padesátiletý Dán se na své svatbě opil a nad ránem zamířil do ložnice. Lehl si na lůžko a v domnění, že vedle něho spí jeho novomanželka, začal osahávat ženu, která tam už spala. Když se pokoušela bránit, přitlačil ji na postel a donutil k pohlavnímu styku. Teprve ráno zjistil, k čemu došlo. Znásilnil totiž svou vlastní dvacetiletou dceru!

V jižním Dánsku došlo minulý rok k otřesné události. Padesátiletý muž pořádal svatbu. Obřadu a oslavy se účastnila i jeho dvacetiletá dcera. Lehce to přepískla s alkoholem, tak ji otec a jeho kamarád odnesli do ložnice, ve které měli shodou okolností strávit první noc také novomanželé. Pak se muži vrátili na hostinu.

Otec se nad ránem na pokoj vrátil a lehl si na postel. Zjistil, že vedle něho leží osoba ženského pohlaví. V domnění, že se jedná o jeho novomanželku, ji začal osahávat. To ji ovšem vzbudilo a začala se mu bránit a křičela, aby okamžitě přestal. Muž však pokračoval a nakonec ji přitiskl k lůžku a měl s ní pohlavní styk. Teprve potom zjistil, že to byla jeho dcera (20). Jeho zákonná choť  spala v té době na opačné straně postele. Znásilnění ji vůbec neprobudilo.

Když dívka všechno nahlásila na policii, zprvu zapíral. Usvědčila ho však jeho vlastní mobilní konverzace. „Myslím, že bychom už neměli být kontaktu. To co jsi mi provedl, nemůžu akceptovat. Když jsem tě hezky prosila, pokračoval jsi, když jsem křičela, pokračoval jsi, když jsem tě praštila, stejně jsi pokračoval,“ napsala mu dcera. „Omlouvám se. Byl to omyl. Myslel jsem že je to manželka. Nemůžeme zkusit být dál v kontaktu? Omlouvám se,“ odpověděl jí muž.

Především na základě této zprávy shledal dánský soud muže vinným a poslal ho do vězení na 2,5 roku nepodmíněně. Dcera se však z incidentu doposud ještě nevzpamatovala a s otcem přerušila jakékoliv styky. Paradoxem je, že se léta nestýkali. Po obnovení vzájemných vztahů ji otec pozval na svou svatbu. Tam došlo ke zmíněnému zločinu.

ostuda ( 15. ledna 2019 00:50 )

znám jednoho, tomu se postaví i ve vlastní ruce

vosavopruz ( 15. ledna 2019 00:09 )

Shake it baby!

gotzur ( 14. ledna 2019 23:05 )

Hnus.

villon ( 14. ledna 2019 22:02 )

Tak to je mislim na rozvod, tohleto. Bejt novomanžou, tak postupuju nekompromisně! Ten je schopnej *** i sousedku.

blackhole1 ( 14. ledna 2019 20:57 )

To je ten váš chlast...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání