Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký horoskop na leden: Býky čeká nové přátelství a Panny skolí únava

/
  • (iStock)
    31. prosince 2018 ● 06:00

    Co vás čeká v prvním měsíci roku 2019? To budete koukat. Přečtěte si, kdo potká pravou lásku, jaké změny na vás čekají a na co byste si měli dát pozor. Horoskop na leden vás určitě překvapí. 

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Podaří se vám na začátku roku 2019 nastartovat životní štěstí, milí Berani? Mars pokračuje v ohnivé cestě, což se odrazí na bystrém myšlení i dravosti. Oproti prosinci se však aktivita rychleji vyčerpá. Může za to kvadratura Slunce, která vám do 19. ledna bude upíjet elán. Čemu se naopak daří po celý měsíc, je sféra lásky. Venuše nabízí četné příležitosti k seznámení a zadaným slibuje oživení vztahu.

     

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com
    První měsíc nového roku je pro Býky symbolem brilantní komunikace a rozkvétajících mezilidských vztahů. Trigon Merkuru vám nabízí šanci rozšířit okruh známých. Zadaní získají inspirativní přátele, singles mohou rok 2019 odstartovat novou láskou! Šťastným dnem z tohoto pohledu je hned 6. leden. Problematická je pouze Venuše, která rozdmýchává hádky s drahou polovičkou. Kamenem úrazu budou finance.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, vstup do nového roku bude impozantní! Leden vám propůjčuje rychlost a aktivitu, nechybí vám dravost v žádném směru. Citelné to je na kariéře, kde předběhnete konkurenci mílovými kroky. Sami nevíte, jak můžete zvládat tolik různorodých činností naráz. Navíc nepůsobíte upachtěným dojmem, naopak jste sympatičtí a přitahujete pozornost okolí. Nové kontakty se vám budou hodit.

     

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, začátek roku 2019 vypadá nadějně. Do 6. se radujete z Venušiny ochranné náruče, která se s vámi záhy rozloučí. Žezlo převezme náladový Mars zatěžující mezilidské vztahy v soukromí i na pracovní půdě. Do povinností se musíte nutit, navíc je to na výsledku znát. Největší krize přijde okolo 12. ledna. Nezbývá než se obrnit trpělivostí a najít si v životě i to hezké. Je čas oprášit milované hobby.

     

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, vyhlížíte měsíc, kdy se skutečně cítíte jako ryba ve vodě. Jednáte v souladu se svou přirozenou povahou a dosahujete štěstí jak v lásce, tak ve své profesi. Věnujete se aktivitám, které jsou pro vás klíčové a v něž věříte. Nejlepší dny pro úspěch nastávají kolem 13. ledna. V této době se ale mějte na pozoru v oblasti financí. Venuše si postaví hlavu a láká do špatných investic.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, do nového roku vstoupíte šťastnou nohou. Na cestu vám svítí laskavá Venuše, díky níž prožíváte samé příjemnosti. Pokud se přece jen vloudí chybička, díky trigonu Merkuru ji šmahem odstraníte z dosahu. Do 4. ledna se však můžete cítit unaveně a v práci byste si nejraději nahlásili volno. Věřte, že se to po tomto datu zlomí a všechno půjde jako po másle. Bylo by škoda ulehnout k zimnímu spánku.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, do centra dění se dostanou líbivé věci. Afrodité se podepisuje na estetickém cítění, kdy se chcete obklopovat hezkými věcmi, ale také se zaradujete nad tvůrčími schopnostmi. Pokud pracujete v umělecké sféře, máte v lednu vyhráno. Polibek Múzy se však bude hodit i v domácím prostředí nebo lásce. Pozor si dejte jen na přílišné utrácení.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Praotec Slunce drží na začátku roku ochrannou ruku nad zrozenci Štíra. Vyhříváte se v jeho energizujícím světle a cítíte se šťastní a úplní. Podáváte brilantní mentální výkony, jste činorodí a zvládáte několik činností najednou. Ve společnosti není možné přehlédnout vaše osobité kouzlo. Okolo 7. ledna se navíc radujete ze štědré přízně Venuše. Nová známost bude velice intenzivní, avšak krátká.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Začátek nového roku je pro Střelce ztělesněním jejich tajných snů a přání. Venuše hned 7. ledna spojuje své láskyplné síly se štědrým Jupiterem a slibují vám velké štěstí! Nejlepší dny pro úspěch v lásce i financích nastávají okolo 13. ledna. Zároveň ale varují před podvodníky, kteří se kolem vás motají. V zaměstnání svítá na lepší časy na konci měsíce. Nadřízení docení vysoké pracovní nasazení.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, nejsvětlejší okamžiky přijdou ve spojení s dětmi. V jejich kruhu najdou uplatnění vaše originalita a chuť po dobrodružství. Věnujte se něčemu kreativnímu, bavte se a vzdělávejte se. V krátké době upevníte vztah tak, jak se vám to nepovedlo za celý uplynulý rok. V lásce nastává po 6. lednu "Itálie". Dokonce i nezadaní mají potíž při komunikaci s opačným pohlavím, což se projeví také v zaměstnání.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, samotný lednový start může být trochu nepříjemný. V prvním týdnu ovlivňuje atmosféru náladová Venuše, která se dotýká lásky, vztahů i financí. Pozor na přílišné utrácení třeba v povánočních výprodejích. Od 6. se naštěstí situace mění ve váš prospěch. Díru v rozpočtu rychle zacelíte a vylepšíte klima v soukromí i na pracovišti. V polovině měsíce zvládáte díky Marsu i ty nejtěžší výzvy.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, pokračujete v příjemné prosincové atmosféře, kterou korunuje vliv Venuše a Neptunu. V lásce a financích jsou tito dva stratégové nepřekonatelní. Ve druhém týdnu se jejich vliv otáčí a Ryby ztrácí šestý smysl. Mohli byste snadno naletět podvodníkům, což se ve spojení milostného života a peněz ještě zesiluje! V zaměstnání se těšte na úspěšné dny, jen pozor na nevrlého šéfa!

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz