Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší dárky pro ženy podle znamení: Lvice ocení originalitu, Ryby něco od srdce

/
  • (iStock)
    28. listopadu 2018 ● 06:00

    Muži mívají dost často problém koupit své partnerce ten správný dárek. Proč se ale trápit, když stačí důvěřovat zvěrokruhu a vybrat ho podle znamení, v němž se vaše partnerka narodila? Je to snadné a možná tentokrát opravdu zabodujete!

    Vybírání dárků pro ženu je tvrdý oříšek téměř pro každého muže. Co koupit, aby to nebylo trapné, nevhodné nebo naprosto k ničemu? Zkuste to podle znamení, v němž se narodila. Ovšem ve finále platí, že největším dárkem pro ženu bude vaše přítomnost.

     

     

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ženy narozené ve znamení Berana mají sportovní duši, takže se neustále snaží dobře vypadat. Zvažte tedy nákup nějakého sportovního oblečení, případně voucheru do sportovního obchodu. Beranice jsou energické, takže vše, co souvisí s dobrodružstvím, je pro ně super dárek. Můžete koupit třeba vstupenky na nějaký sportovní zápas nebo událost. Mimo jiné je potěší cokoli v červené barvě, třeba šátek nebo červená rtěnka.

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Býka můžou vypadat na první pohled silné a nezávislé, ale ve skrytu duše milují jemné věci. Když jim koupíte měkké kašmírové přikrývky nebo lehké šaty, budou mít radost. Nepohrdnou ani měkkými hračkami, gurmánskými čokoládami, šperky či jemným parfémem. Vůně, které je stimulují, jsou levandulová a růžová.

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Blíženkyně jako upovídané bytosti potěší knihy něco cokoli inteligentního. Ženy v tomto znamení jsou vtipné a milují humor, takže vše, co je udrží v kontaktu s jejich přáteli, je přivede do stavu blaženosti. Když najdou pod stromečkem nový smartphone, tablet nebo počítač, budou jásat. Ovšem radost jim udělá i hezký prstýnek, náramek nebo krém na ruce.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ženy narozené ve znamení Raka jsou sentimentální a orientované na rodinu. Proto je potěší dary, které pro ně mají osobní význam. Vše, co je vyrobené ručně nebo opatřené ručně psaným vyznáním, je potěší. Radost jim udělá župan, pantofle nebo romantické pyžamo. Jako rodinné typy ocení i nový kávovar nebo elegantní čajový šálek.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Lvice milují pozornost, takže se zaměřte na dárky, které jsou atraktivní a upoutají pozornost. Každý takový dar, v němž bude Lvice vypadat mimořádně, je darem ideálním. Lvice chtějí dostat něco, co je neobyčejné a zvláštní – takže kupte třeba originální šperk, kosmetiku, lázeňskou poukázku, cokoli luxusního tyhle dynamické osobnosti ocení.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Praktické Panny vyžadují praktické věci. Dejte jim něco, co jim opravdu pomůže a ulehčí práci – třeba sendvičovač, koženou aktovku do práce, vonící mýdla nebo šampony, případně pobyt v lázních. Jsou to osoby, které jsou velmi organizované, takže jim udělá radost i osobní digitální asistent, díky němuž mohou organizovat každodenní aktivity.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Vah milují harmonii a vyváženost. Nemají rády samotu, takže jim uděláte rozhodně radost třeba vstupenkami na koncert oblíbené skupiny. Vše, co souvisí s hudbou, je potěší. Milují také starožitné věci a vintage předměty, takže jim můžete koupit například kytici růží, elegantní vázu, roztomilé svícny nebo krajkové deštníky. Dobrou volbou jsou také kuchyňské nástroje či šperkovnice v retro stylu.

     

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Štírky jsou milovnice tajemství a všeho tajemného. Uděláte jim radost originálními slunečními brýlemi, hedvábným šátkem nebo kloboukem, díky čemuž získají ještě větší nádech tajemna. Pořiďte něco, co odpovídá jejich smyslné osobnosti – svůdné spodní prádlo, sexy halenku, korzet či cokoli, co souvisí s erotikou. Chybu neuděláte!

     

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Střelkyně jsou zábavné a svobodné duše. Zapomeňte na nákupy svíček, květin, čokolád a všeho romantického, a kupte jim něco, díky čemuž mohou cestovat a poznávat svět. Radost jim udělá kempinkové vybavení, batohy, turistické boty nebo výlet někam, kde ještě nebyly. Jsou také vášnivými obdivovatelkami kůže, takže cokoli z kůže je potěší. Ocení i filozofické knihy.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ženy narození ve znamení Kozoroha jsou ženy orientované na kariéru, takže jim dejte něco, co jejich pracovní status ještě povýší – notebook, kožené složky nebo kufr na služební cesty, hezkou peněženku na bankovní karty a podobně. Milují luxus, takže chybu neuděláte ani hedvábným šátkem, šaty či saténovým povlečením. Rády mají i starožitnosti a stříbrné příbory.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Vodnářky jsou nejnepředvídatelnější znamení ze všech. Jednou se nadchnou pro horolezení, další chvíli je najdete, jak leží na dece a čtou knihu. Pokud uvažujete o dárku pro Vodnářku, musíte vybrat něco velmi osobního, třeba fotoalbum se snímky, které zachycují její dobrodružné aktivity. Koupit můžete i něco neobvyklého, jako kupu nových ponožek nebo deštník. Radost jim udělá i pozvánka na nějaký zahraniční pobyt.

     

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Ryby nekoukají na cenu. Jsou to přemýšlivé a emocionální bytosti, které rády dávají a nezáleží jim na tom, co dostanou. Jsou to snílci, kterým udělá radost i maličkost. Pokud jim chcete přece jen něco pořídit, pak jim radost udělá náramek nebo náhrdelník zdobený symbolem ryby. Jejich romantickou duši potěší i lahev šampaňského, koupelnová sůl nebo něco hodně romantického.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz