Dvě královny na jednom trůně

Sdílej na facebooku
16. října  2018 
 14:41
Prezentace klienta

Jedna se jmenuje Kapeska, druhá Sněhová a jejich jediným trůnem je jeviště pražského Divadla Hybernia v produkci PIXA - PRO.

Tady obě vládnou – Kapeska v říjnu a listopadu a potom předává vládu své kolegyni Sněhové královně, aby připravila pravou zimní předvánoční náladu.

Jméno Kapeska je zkratkou jejího celého jména, které zní Královna přírodních sil. Sídlí ve vysokých horách na pohádkovém ostrově a dohlíží na království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy. Se svými pohádkovými postavami a lesní havětí se stará, aby obyvatelé ostrova dodržovali její zákony. Je laskavá, moudrá a s královstvími a jejich dětmi má mnoho starostí, stejně jako s nezvaným vládcem pekelných sil Katesem, který ovládne čerty a společně usilují o život její i všech obyvatel ostrova.

Sněhová královna je zlá, sobecká a se svými třemi sestrami Jarní královnou, Letní princeznou a Podzimní loupežnicí má neustálé spory, protože si vzájemně zasahují do vlády. Sněhová královna očaruje a unese mladého Kaye a statečná dívka Gerda, aby Kaye zachránila, se s ní pustí do nerovného boje.

Přestože se svou povahou obě královny velmi odlišují, mají jedno společné. Obě chtějí všemi muzikálovými prostředky, tedy napínavým příběhem, humorem, krásnou hudbou, písněmi, choreografií, výpravnou scénou a kostýmy a výbornými hereckými, pěveckými i tanečními výkony pobavit malé i velké diváky a přispět k rodinné pohodě. 

Přispět chtějí nejen královny, ale i naše muzikálové hvězdy jakými jsou například Anna Julie Slováčková, David Gránský, Martina Pártlová, Peter Strenáčik, Ernesto Čekan, Ivanka Korolová, Jan Kopečný, Michaela Nosková, Michaela Sejnová, Mahulena Bočanová, Dagmar Patrasová, Linda Finková a dalších 60 malých i velkých herců a tanečníků. Čekají na vás opět od října v Divadla Hybernia v produkci Pixa – Pro.

Speciální akce pro naše čtenáře – sleva 20% na všechna dopolední představení. Při objednání zadejte kód SUPERMAMY.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku