Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kukátkový test osobnosti: Který pohled oslovuje vás?

/
  • Kam byste se rozběhli nejraději?
    Kam byste se rozběhli nejraději? (archiv)
    21. srpna 2018 ● 12:31

    Chcete se o sobě dozvědět víc, nebo si jen tak trochu hrát? Zkuste se zadívat skr kouzelné kukátko a vybrat si krajinu, do které byste se chtěli rozběhnout. Prozradí to nejen vaše dobré, ale i špatné vlastnosti. Jací tedy jste?

  • 1.

    Starostliví

    5129455:gallery:true:trueVždycky se zajímáte o ostatní, bez problémů s nimi spolupracujete a ke svému okolí přistupujete s velkorysostí a pochopením. Máte také schopnost ostatní vést a inspirovat, někdy si toho však nakládáte příliš. Uvědomte si, že touha starat se o všechny je nesmírně stresující a vy máte za úkol být loajální hlavně sami k sobě a svým zásadám. Lidé, kteří vás mají rádi a váží si vás, vás ocení i bez toho, abyste se jim podbízeli.

     

  • 2.

    Empatičtí



    5129456:gallery:true:trueJste vnímaví a emotivní, máte vyvinutý silný smysl pro spravedlnost a jste natolik empatičtí, že dokážete vnímat nálady a emoce ostatních.  Vysoká schopnost vcítění vám ovšem způsobuje bolest ve chvílích, kdy jste svědky nespravedlnosti. Uvědomte si ale, že stejně, jako vy se staráte o ostatní, i ostatní by se měli starat o vás.  Teprve tak dosáhnete rovnováhy.

  • 3.

    Kreativní


    5129457:gallery:true:trueJste kreativní a máte velký dar přesvědčivosti. Dokážete řešit konflikty, dokážete lidi potěšit vyprávěním, dokážete tvořit. Můžete mít literární, hudební či výtvarný talent, který ovšem někdy necháváte ležet ladem. Cloumají vámi emoce, někdy si příliš nevěříte. Jaké je řešení? Uvědomte si, že jsou stovky lidí, kteří vás ocení a jsou vás schopni milovat bezpodmínečně, ne jen, když se vám zrovna daří.

  • 4.

    Analytičtí

    5129458:gallery:true:trueJste analytičtí a vědecky založení, názory si vždycky vytváříte na základě vlastních výzkumů a pozorování. Nemáte mnoho přátel, ale ti, které máte, jsou pečlivě vybraní. Stále hledáte pravdu a někdy vás to skličuje. Jak to řešit? Pusťte do svého života lidi, suchá data nejsou všechno.

  • 5.

    Nezávislí

    5129459:gallery:true:trueToužíte žít intenzivně, svobodně, užívat si života. Vaše neklidná duše vás pohání za novými zážitky, novými místy, novými zkušenostmi.  Jste hodně impulzivní a někdy i sobečtí v tom, co děláte, protože vás nenapadne myslet na ostatní.  Svět bude pro vás mnohem přátelštějším místem, pokud se naučíte podporovat i nápady druhých, ne jen svoje.

  • 6.

    Cílevědomí

    5129460:gallery:true:trueToužíte vyniknout a jdete neochvějně za svým cílem. Neúnavně pracujete a dokážete k tomu inspirovat i ostatní. Bohužel se však pro vás práce někdy stává posedlostí a obětujete jí zdraví i vztahy s blízkými. Pamatujte na důležitost odpočinku a pochopení signálů vašeho těla. Přerušení práce není ztrátou času, naopak, pomůže vám načerpat energii.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz