Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvouletý chlapeček se utopil v zahradním bazénku! K tragédii stačilo jen pár minut

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
13. srpna 2018
12:51

Stačilo jen pár minut nepozornosti a došlo k tragédii. Teprve dvouletý chlapec v Písku se dostal sám z domu na zahradu k bazénu, do kterého spadl a začal se topit. Na následky tonutí v nemocnici zemřel.

„Letošní parné léto vybízí k trávení volného času u vody a u rodinných bazénů na zahradách, což s sebou bohužel přináší i rizika. Poslední tragický případ se stal ve čtvrtek 9. srpna odpoledne v Písku. Teprve dvouletý chlapec se během několika málo minut sám dostal z domu na zahradu k bazénu, ve kterém se topil a na následky tonutí bohužel v nemocnici zemřel," uvedla na policejním webu Kamila Čuřínová Ingrišová.

Policie obvykle o podobných neštěstích neinformuje. S přibývajícími případy se však rozhodla apelovat na pozornost rodičů. „Obracíme se opětovně na širokou veřejnost a především na rodiče malých dětí. V souvislosti se třetím prázdninovým případem tonutí dětí na Písecku informujeme všechny, že stačí opravdu chvilková nepozornost, které mohou děti využít, a dostávají se do život ohrožujících situací," dodala mluvčí.

Yarda ( 14. srpna 2018 09:20 )

Synové už jsou zaplať Pán Bůh dospělí. Ale když ještě byli malí, tak jsme děkovali za každý den, kdy jsme s nimi nemuseli pádit na dětskou chirurgii a to si myslím, že jsme se o ně staralo dobře. Holt bezdětným se to radí, chudáci rodiče.

vosavopruz ( 13. srpna 2018 19:38 )

jak se máš ty stará pi.čo

egyptanka ( 13. srpna 2018 16:50 )

Rodiče kreténi. Co dodat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání