Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyhráli ve Sportce, výhru nedostali. Sazka kvůli technickému selhání vyplatí peníze dodatečně

Autor: ČTK - 
22. července 2018
20:35

Loterijní společnost Sazka nevyplatila 11 lidem výhry z losování Sportky, které se konalo v pátek 13. července. Výherci měli získat shodně 20.725 korun. Podle společnosti šlo o technickou chybu. Firma se výhercům omluvila a slíbila vyplatit peníze dodatečně. O případu dnes informovala Česká televize.

Podle Sazky bylo příčinou problémů technické selhání. „Došlo k technické závadě na straně našeho dodavatele, kdy nebyla správně přepsána výherka, kterou potvrdil notář v průběhu losování, do naší terminálové sítě,“ řekl ČT mluvčí loterijní společnosti Václav Friedmann. Sazka tvrdí, že šlo o omyl, který se stal poprvé po 26 letech, uvedla televize.

Sazka je nejstarší loterijní společnost v Česku. Je součástí mezinárodního holdingu Sazka Group, kam patří například podíly v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria. Firmu Sazka Group založily v roce 2016 skupiny KKCG a EMMA Capital podnikatelů a miliardářů Karla Komárka a Jiřího Šmejce. Kromě číselných loterií sazka nabízí také kurzové sázky či stírací losy.

Martin evk ( 23. července 2018 09:35 )

 Myslím si že kdo nesází nevyhraje a ti co někoho obviňují tak jsou zoufalci

Taurus70 ( 23. července 2018 07:26 )

 Hrozne by mne zajimalo proc neni opet diskuse u evakuace tzv.Bilych prileb Zidama do Izraele.Mozna proto co by se tam objevilo a vy to nechcete slyset?😈

vagin-analev ( 22. července 2018 21:05 )

Státem řízený podvod. Celá sazka.

Zobrazit celou diskusi