Hrajte se Sazkou online!

„To vám ani nedokážu popsat, jakou jsem měl radost,” vyhrkl spontánně sázející z Plzeňského kraje, když si do Sazky přišel svoji výhru vyzvednout. Ženatý otec ve středním věku podle svých slov sází pravidelně už přes dvacet let a pro svůj tiket míří nejčastěji do trafiky.

Čtěte také: Ve Sportce vyhrál téměř 16 milionů. Sny si začíná plnit novým autem.

Prodejnu s novinami a tabákem zvolil i na začátku května. „Občas sázím i svoje čísla, tentokrát jsem ale trochu pospíchal, a tak jsem to nechal na terminálu,” popisuje muž, co výhře předcházelo.

Při kontrole své sázenky po losování se prý nejdřív smál, že zase nic nevyhrál a přispěl jiným milionářům. Nejprve totiž kontroloval všech deset vsazených sloupečků s čísly taženými v prvním tahu, kde žádná výhra nebyla.

Královská výhra čekala až v sedmém sloupci

Při kontrole čísel z druhého tahu se také zpočátku zdálo, že se na něj tentokrát štěstí neusmálo. „V prvním šesti sloupečcích jsem moc čísel neuhádl, když jsem se ale dostal k sedmému sloupci, údivem jsem asi pusu otevíral víc a víc,” směje se šťastný výherce.

Sedmý sloupec zkontroloval ještě několikrát, než se ujistil, že skutečně uhodl hned šest tažených čísel ze sedmi. A že je to zrovna on, kdo vyhrál přes 3,5 milionu korun.

Radostnou zprávu o svém vítězství oznámil své nejbližší rodině.     „Když se mě ptali, za co výhru utratím, řekl jsem, že je to přeci jasné, bude to nové auto! Jezdíme často do horkých oblastí a přepravovat se v zimě pro nás bylo občas trochu náročné, takže si díky výhře pořídím silnou čtyřkolku,” ukončuje povídání nový milionář.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!