Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Kondicionér na obočí a řasy

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Kondicionér na obočí a řasy
VIDEO: Adam Balažovič
7. května 2018 | 06:00

Třpytivý balzám na rty Winky Lux, tekutý rozjasňovač s kapátkem L´Oréal Paris, kondicionér na obočí a řasy BeautyLash a odličovací mléko Manufaktura. Tentokrát všechny produkty obstály na jedničku!

Tekutý rozjasňovač Glow Mon Amour; L´Oréal Paris, 319 Kč

Koupíte v síti drogérií.

L´Oréal přichází s novou rozjasňující řadou BB krémů, bronzerů a rozjasňovačů, který jsem si vyzkoušela. K dostání je paletka rozjasňovačů nebo tento tekutý s kapátkem. Je s ním trochu těžší zacházení než s těmi pudrovými, ale na pleti vypadá vážně nádherně. Jak jsem se přesvědčila, stačí jedna kapička, kterou rozetřete v prstech a nanesete na obě lícní kosti, na nos, nad rty a pod obočí. Na výběr jsou dva odstíny, zlatý, který jsem zkoušela, a pak do bronzova.

Tekutý rozjasňovač Glow Mon Amour, L´Oréal Paris, 319 Kč
Autor: archiv firem

Balzám na rty Glitter Balm; Winky Lux, 420 Kč

Koupíte na www.sephora.cz.

Luxusně vypadající balzám na rty Winky Lux je průhledný, ale při dotyku se rty reaguje na jejich pH a podle toho se zabarví do růžova. Vypadá to opravdu přirozeně a zároveň výrazně tak akorát. Třpytky dodávají rtům jen jemnou perleť a uvidíte je, jen když se podíváte pod lupou. Co se týče textury, tu si zamilujete  je lehká a na rtech příjemná. 

Balzám na rty Glitter Balm, Winky Lux, 420 Kč
Autor: archiv firem

 

 

Jemné odličovací mléko s mandlovým olejem a sedmikráskou; Manufaktura, 189 Kč (215 ml)

Koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách.

Už několikrát jsem se přesvědčila, že když produkt na pleť obsahuje mandlový olej, je to záruka hebkosti. Je to totiž to, co mandlový olej umí. Nové odličovací mléko od Manufaktury ho obsahuje a pleť po odlíčení zůstala krásně hebká, nebyla vysušená a ani nijak podrážděná. Jak říká název  mléko je opravdu jemné. Hodí se zejména pro citlivou pleť a lze s ním odlíčit i oční okolí.

Jemné odličovací mléko s mandlovým olejem a sedmikráskou, Manufaktura, 189 Kč (215 ml)
Autor: archiv firem

Kondicionér na řasy a obočí BeautyLash; 299 Kč

Koupíte na www.beautylash.cz.

Kondicionér vypadá stejně jako transparentní řasenka, ale rozdíl je v tom, že řasy a obočí vyživuje a prodlužuje barvu, pokud je máte obarvené. Gel jsem použila na zafixování obočí a výsledek se mi hrozně líbil  gel zvýraznil jednotlivé chloupky, zafixoval je a vypadalo skvěle až do večera.

Dá se tedy použít jako poslední krok při líčení obočí, kdy použijete tužku nebo pudrové stíny a poté jen obočí přetáhnete kondicionérem. Gel je veganský, neměl by nijak dráždit pokožku a ani oči a podporuje kvalitu řas i obočí díky panthenolu, vitamínu E a glycerinu.

 

Kondicionér na řasy a obočí BeautyLash, 299 Kč
Autor: archiv firem

Autor: Lucie Houdková