Když v Domažlicích důchodkyni neznámá žena nabídla, že jí vyvěští výherní čísla Sportky, sázkařka se zaradovala. Chtěla totiž vyhrát jeden a půl milionu korun. Že právě sedá na lep podvodnici, ji vůbec nenapadlo.

„Pachatelka z ženy vylákala finanční hotovost ve výši 5 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Čísla z důchodkyně milionářku neudělala, ale podvodnice se jí za pár dní ozvala sama.

„Volala jí, že se věc nepovedla a že aby se povedla, musí se ženy znovu sejít a žena chtivá výhry musí přinést další hotovost a šperky,“ popsala Brožová.

Touha po výhře důchodkyni úplně zaslepila a ta s nabídkou souhlasila. »Věštkyně« za ní tedy přijela do Holýšova. „Žena jí tentokrát předala 11 tisíc korun a šperky ze žlutého kovu v hodnotě nejméně 50 tisíc korun,“ vypočetla Brožová.

Čísla opět nevyhrála a výhry lačná žena tak přišla o 66 tisíc korun. Po podvodnici teď pátrají policisté, hrozí jí až dvouletý pobyt ve vězení.

VIDEO: Pozor na hráčskou závislost.

Video
Video se připravuje ...

Online sázení: Tichá hrozba, která vede k závislosti a zadlužení. Jak přestat hrát? Andrea Ulagová, Jan Jedlička, Tomáš Sovinsky