Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Plus size blogerka se obléká jako štíhlé celebrity: Komu to sluší víc?

9. dubna 2018 | 06:00

Na velikosti opravdu nezáleží. Katie Surino, blogerka z New Yorku, začala napodobovat oblečení štíhlých celebrit. Dokazuje tak, že oblékat se dá skvěle s jakoukoliv velikostí.

Katie Surino má velikost 44, ale to ji vůbec netrápí. Na svém blogu a Instagramu začala zveřejňovat sérii #SupersizeTheLook, díky které sklidila obrovský úspěch. Jedná se o její projekt, v němž hledá známé ženy v oblečení, které potom napodobí.

Blog si založila na jaře 2015 a od té doby byla i v mnoha módních časopisech – jako třeba v Glamour Magazine. Preferuje oblečení vysoké kvality, a když zrovna nenapodobuje známé osobnosti, obléká se také velmi originálně.

Není pro ni žádný problém napodobit outfit i té nejštíhlejší modelky, jako je třeba Kaia Gerber. No uznejte, komu to sluší víc? Za nás rozhodně blogerce Katie.

Jako modelka Kaia Gerber.
Autor: instagram.com

Nejčastěji na ní uvidíte modely Gigi Hadid, Kendall a Kylie Jenner. Od ní okopírovala i velmi odvážný tělový model krátkého topu a legín. Často také napodobuje outfity jiných blogerek a módních redaktorek.

Podívejte se do naší fotogalerie na to, jaké outfity už napodobila:

Autor: Markéta Tošnarová