Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Test osobnosti: Jaká je barva vaší mandaly?

/
  • ...
    ... (archiv)
    26. března 2018 ● 12:00

    Mandaly působí na duši lidí podivuhodným způsobem. Inspirují nás, uklidňují, ale také přitahují. Která je ta vaše? Vyberte si mandalu, která je vaší duši nejbližší a podívejte se, co na vás prozradí.

  • 1.

    Mandala romantiků

    1
    1
    Autor: archiv

    Barva této mandaly je růžová. Její lidé jsou láskyplní, milující a romantičtí, něžní a citliví. Mateřsky pečují o své okolí  a ty, které milují, milují bezpodmínečně. Jsou poměrně zranitelní, čistí a měkkcí, takže ke s nimi třeba jednat opatrně, aby netrpěli. Na reakci okolí záleží i jejich sebehodnocení.

  • 2.

    Mandala snílků

    2
    2
    Autor: archiv

    Barvy této mandaly jsou fialová, modrá, černá a bílá. Lidé, kteří si jí vybrali, jsou snílci. Věří v kouzelný svět, jsou pokojní a mají velký dar slova. Sledují své srdce a jsou inspirativní. Milují filozofii a psychickou sílu. Milují hudbu.

  • 3.

    Mandala optimistů

    3
    3
    Autor: archiv

    Červená, růžová, modrá a žlutá patří k ženskosti. Tito lidé jsou neuvěřitelně krásní, emocionální a něžní, jejich osudem je láska. Bývají považování za moudré, ostatní rádi pobývají v jejich společnosti. Představují spojení duše, energií a vibrací. Jsou energičtí a milují pocit sounáležitosti. Na život se dívají z lepší stránky.

  • 4.

    Mandala porozumění

    4
    4
    Autor: archiv

    Tato mandala není příliš barevná, ale to neznamená, že je smutná nebo chudá, naopak, září.  Harmonie a rovnováha jsou zásadní života těch, kdo ji zvolili. Mají velkou úroveň porozumění, takže pokud potřebujete, rameno, na které byste se mohli vyplakat, jsou to nejlepší lidé, na které se můžete obrátit!  Jinak jsou ovšem vážní a seriozní, a neradi zůstávají mimo hru.

  • 5.

    Mandala duchovních bytostí

    5
    5
    Autor: archiv

    Zelená je podmanivá barva této mandaly. Vybírají si ji milovníci zvířat a přírody. V souladu s přírodou chtějí také trávit svůj volný čas, důležitý je pro ně klid. Mají zdravý životní styl. Věří v duchovní růst, dřímají v nich touhy objevitelů a dobrodruhů.

  • 6.

    Mandala dobrodruhů

    7
    7
    Autor: archiv

     

    Oranžová, žlutá a černá jsou barvy, které určují tuto osobnost. Lidé, kteří si zvolili mandalu,  jsou duchovně pokročilí, mají svobodného ducha, jsou dobrodružní, tvůrčí a zdraví. Bývají důstojní a úspěšní. Jsou inteligentní a dokážou se v životě prosadit.

     

  • 7.

    Mandala vůdců

    7
    7
    Autor: archiv

    Červená, hnědá a bílá napovídají, jak netrpělivá, charismatická dotyčná osoba je. Tito lidé jsou odhodlaní, a jakmile se rozhodnou něco udělat, nikdy neustoupí. Pokud narazí na překážky, jsou velmi agresivní, podráždění, rozzlobení a nervózní. Červená je také barva energie. Ti, kteří si to zvolili, jsou silní. Mají vnitřní sílu, která jim pomáhá překonat protivenství.

  • 8.

    Mandala láskyplných lidí

    8
    8
    Autor: archiv

    Kombinace barvy modré a červené značí osobu, která má klidnou a romantickou duši. Červená část ukazuje, že je plná lásky a vášně, klidná, pomáhající  a pečující. Je to dokonalý partner pro život, nelže a trávit s ní čas je potěšení. Má také velice bystrou mysl.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz