Proslavily ji fotky v pózách slavné modelky. Přesto, že má břicho i zadek!

Diana Sirokai a Gigi Hadid
Foto: Instagram.com/@dianasirokai
4. února  2018 
 06:00

Diana Sirokai se zviditelnila fotografiemi, které napodobovaly slavnou topmodelku Gigi Hadid. Diana, která se rovněž živí jako modelka, za úspěch nepovažovala náhlou slávu. Svými fotografiemi chtěla především podpořit ženy v tom, že jsou krásné, nehledě na kilogramy.

Poté, co jednadvacetiletá modelka Diana Sirokai, zveřejnila fotografie napodobující mnohem známější Gigi Hadid, takzvané lajky se jen sypaly. „Jen mě zajímalo, jak by žena mých tvarů vypadala na těchto fotografiích,“ komentovala zveřejněné snímky Sirokai. Podle nás by vypadala každá žena krásně.

Sirokai navíc zdůraznila, že si přeje, aby známé módní značky uvažovaly nad typickými standardy krásy, které představují příliš štíhlé modelky. „Když jsem byla malá, dokonce i moji rodiče mi říkali, že do módy nepatřím. Přála bych si, abych i já měla v modelingu nějaký vzor, na který bych mohla vzhlížet, když jsem vyrůstala.“

Mladá modelka také doufá, že si ženy začnou konečně uvědomovat svou krásu, přesně takové jaké jsou. Věří, že by to pro ženy bylo snazší, kdyby konečně módní značky začaly uveřejňovat fotografie modelek všech typů postav. „Můžete ocenit něčí krásu, stejně tak, jako já obdivuji Gigi. Ale stejně tak byste měla ocenit tu svou,“ říká Diana.

Diana Sirokai a Gigi Hadid
Autor: Instagram.com/@dianasirokai

Napodobování fotografií známých modelek není pro Sirokai novinkou. V září zveřejnila fotografie napodobující slavnou Kim Kardashian v plavkách. Tyto snímky okomentovala „Obě jsme krásné ženy, jen s jinou postavou“.

„Chtěla bych jen, aby si lidé uvědomovali, že ženy, jako jsem já, mají své místo na světě. A že neexistuje jen jeden druh krásy,“ zdůraznila Diana.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji