Žena zhubla o 90 kilo. Manželovi se přestala líbit! Chtěl ji tlustou

Žena zhubla a manžel to nevydýchal
Foto: Archiv
19. listopadu  2017 
 06:00

Všimli jste si někdy, jak často jsou k vidění nesourodé páry – po boku štíhlého muže kráčí prostorově výrazná žena? Někteří pánové opravdu touží po rozměrných dámách, stejně jako manžel Ilony Kulakové z Moldávie. Ta se rozhodla radikálně zhubnout. Rozhodně však nečekala, co bude následovat. 

Ilona (27) byla jedna z korpulentních maminek, které se rozhodly se svou váhou něco dělat. Po porodu se dostala na váhu 152 kg, což je vážně zdraví škodlivé číslo. Každý normální člověk by ji v hubnutí podporoval, ale její manžel byl zásadně proti. Z Ilony se stala po shození 90 kilo sexy kočka, ale její choť má jiný názor.

Představte si sebe v takové situaci. Zdrcení, které byste prožívali, kdyby vás váš protějšek přestal milovat kvůli proměně ze zdravotních důvodů, by bylo asi kruté. "Trvalo mi dlouho, než jsem se odhodlala začít hubnout. Nestačilo jen omezit jídelníček, ale musela jsem začít sportovat. Byla to velká dřina, za kterou teď nemám to, co jsem si nejvíc přála. Obdiv svého manžela," říká smutně Ilona.

Pokud vás zajímá, co Ilona dělala pro to, aby zhubla, nejsou v tom žádné drastické diety a extrémní výkony v posilovně. Protože měla mnohá zdravotní omezení, způsobená především váhou, mohla si dovolit pouze plavání. Pravidelný pohyb ve vodě a zdravá strava jí umožnily, aby mohla znovu začít žít. "Cítím se, jako bych se znovu narodila. Když jsem byla tlustá, styděla jsem se i vycházet z domu, teď se  podívám do zrcadla a vidím úplně jinou ženu, krásnou ženu."

Neuvěřitelnou proměnu žena zaznamenala na fotografiích, které jsou k vidění v naší galerii:

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji