Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Paletka korektorů pro jakoukoli nedokonalost na pleti

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou:Paletka korektorů pro jakoukoli nedokonalost na pleti
VIDEO: Adam Balažovič
2. října 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Vyzkoušela jsem tělové mléko pro citlivou pleť, paletku korektorů, odličovač očí a lehký pleťový krém.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?


Pleťový krém Hydrabio Gel-Créme, Bioderma, 399 Kč (40 ml)   

Jak už napovídá název, jedná se o gelový krém, takže jeho textura je lehká a krásně se rozmazává a vstřebává do pleti. Jde o hydratační péči pro normální až smíšenou pleť a pro jakoukoli věkovou skupinu. Plusem pro mě je i to, že balení má pumpičku. Navíc krém by měl sednout i citlivé pokožce.

Paletka korektorů Infaillible Total Cover Concealer, L´Oréal Paris, 479,90 Kč

V paletce najdete tři béžové, jeden zelený a jeden fialový odstín. Žluté odstíny zakryjí spolehlivě kruhy pod očima, zelený se hodí na pupínky a začervenání a fialový slouží k rozjasnění pleti. Korektory mají krémovou konzistenci a velkou pigmentaci, takže do pleti se zapracovávaly poměrně těžce. Další minus pro mě bylo to, že součástí balení nebyl aplikátor. Jinak co se týče kamufláže nedokonalostí, s tím si poradily na jedničku.

Hydratační mléko pro citlivou pokožku pH 5, Eucerin, 428 Kč (400 ml)  

Tělové mléko od Eucerinu mě mile překvapilo příjemnou vůní, což u této značky není zvykem. Hodí se pro citlivou pleť, tu by mělo zklidnit a mělo by vyrovnávat její pH. Složení mléka posiluje obranné mechanismy pokožky, regeneruje kůži a poskytuje jí hydrataci.

Oční odličovač Pevonia, 658 Kč (200 ml)   

Nový odličovač pro oční okolí od Pevonie obsahuje přírodní látky, které jemně odlíčí make-up a zároveň o citlivou pleť okolo očí pečují. Po použití nezůstane mastný film okolo očí, což považuji za plus. Další výhodou pro mě bylo to, že mě v očích vůbec nepálil.

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková