Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na srpen: Blížencům a Lvům se bude nesmírně dařit!

/
  • Co vás čeká v sprnu?
    Co vás čeká v sprnu? (istockphoto.com)
    1. srpna 2017 ● 06:00

    Co si pro vás přichystal osud na srpen? Komu se bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si svou předpověď na celý měsíc!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, první tři srpnové týdny jsou jako stvořené pro uplatňování osobní vize. Ať už se vaše sny týkají lásky, soukromí či pracovních záležitostí, můžete je posunout blíže ke zdárnému cíli. Pouze po finanční stránce nečekejte žádné výrazné změny, na ty si musíte ještě nějakou dobu počkat. V závěru měsíce jste ochotni pustit se do nepříjemných, leč nezbytných povinností týkajících se rodiny a domácnosti.

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, v nadcházejícím měsíci se budete radovat ze zvýšeného estetického cítění. Začnete se více zajímat o kulturní a společenské dění ve svém okolí a nenecháte si ujít žádnou zajímavou prázdninovou akci. Hvězdy napomáhají také cestování a práci související s uměním. Od 13. srpna byste se měli mít na pozoru před falešnými jedinci. Sice se před nimi příliš asertivně neprojevujete, ale vaše intuice nelže.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, první polovinu srpna charakterizuje nezvyklá výřečnost a sebejistota. Ve společnosti vás nelze přehlédnout, stejně tak nezapadnete do davu ani v pracovním kolektivu. Dokážete upozornit na své kvality a vyzískat z nich maximum. Na druhé působíte inspirativním dojmem a zkušenosti i znalosti předáváte bez okolků širokému okolí. Ve druhé polovině měsíce se potom začnete učit na oplátku vy.

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, ani v době dovolených nehodláte zahálet! Naopak to vypadá, jako byste chtěli maximálně využít období, kdy konkurence zahálí. V dopoledních hodinách míváte v srpnu troufalé pracovní plány, k nimž ovšem budete potřebovat pomoc šikovného kolegy. Až do 23. srpna totiž bojujete s únavou. Snažte se proto krotit své ambice a věnujte se raději partnerovi a dětem. K nim totiž stále utíkají vaše myšlenky.

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, stojíte před nesmírně úspěšným obdobím, kdy vám cestu za štěstím osvětlují zářící hvězdy. Až do poloviny srpna můžete upevňovat společenské postavení, získávat nové a zajímavé kontakty, vylepšovat své renomé. Jediná potíž se skrývá v přílišném rozmělnění pozornosti. Chcete stihnout jak budování kariéry, tak láskyplnou péči o rodinu a partnera. Díky Venuši vyřešíte do konce měsíce právní spory.

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, první polovina měsíce srpna bude pohlazením pro duši. Hvězdy přejí zejména kulturním, estetickým a milostným záležitostem. Přesně takhle si představujete perfektně strávené léto! Planety vám nyní propůjčují schopnost nahlédnout věcem pod povrch. Nic se před vámi neutají! V závěru měsíce se můžete chlubit klidnou a soustředěnou myslí i ohromným množstvím fyzické energie.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, hvězdy vám vnuknou několik zajímavých nápadů, jak se blýsknout na pracovišti. Bohužel k jejich realizaci nyní není vhodná doba. Mějte po ruce papír a tužku, aby vám nic neuniklo! Chlubíte se nejenom výjimečným estetickým cítěním a smyslem pro humor, ale zároveň myslíte i na přírodu a druhé lidi. Bohužel neuvažujete komerčně, což se nyní nenosí. Zlom v událostech naštěstí přijde už po 15. srpnu.

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ambiciózním Štírům se podaří v srpnu naplnit troufalé pracovní plány. Jste nejenom naplněni energií až po okraj, ale navíc vás kupředu žene i příznivé postavení Marsu. Neschází vám sebejistota a činorodost, díky níž se před vlivnými lidmi ukážete v pozitivním světle. Naopak rodinný život bude do 23. srpna trpět pod napěťovou konstelací. Prosazujete své zájmy a dohadujete se kvůli maličkostem.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, ačkoliv se o vás pokouší několik napěťových konstelací, které se nejčastěji projeví nervozitou v zaměstnání, nakonec vás zachrání blahodárné planety. Ty vždy v nepříjemných situacích zasáhnou jako blesk z čistého nebe. Mějte se na pozoru před falešnými tvářemi ve vašem okolí. Raději na sebe nic důležitého ani intimního neprozrazujte. Zato skutečné přátelské a milostné vazby se ještě zesílí.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, ani o letních prázdninách si neodpočinete. Bojujete s vnitřní rozpolceností, kdy se na vás nahrne spousta aktivit jak v práci, tak v domácnosti. Rádi byste stihli všechno najednou, ale to nepůjde. Díky tomu si uvědomíte, jak mnoho pro vás znamenají pevné rodinné vazby. Sami byste nechtěli a ani neuměli žít. Závěr měsíce slibuje rodinnou harmonickou atmosféru. Také penízky se k vám kutálí samy.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, první srpnové týdny jsou ideální dobou pro letní dovolenou. Pracovní plány i troufalé změny v soukromém životě raději odložte na přelom měsíce. Nyní jim postavení hvězd nepřeje. S partnerem diskutujte o uspořádání společného života a hledejte kompromis přijatelný pro všechny zúčastněné. Bude výhodné nechat mluvit hlavně miláčka. Ačkoliv to je mnohdy nepříjemné, výsledek za to stojí.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby, na začátku měsíce budete mít pocit, jako by z vás někdo vysával pozitivní energii z těla. Půjde o mylnou představu, kterou se vám podaří vyvrátit pobytem na čerstvém vzduchu. V přírodě získáte potřebnou duševní harmonii i fyzickou sílu. Vůči druhým lidem byste se měly zamyslet nad tím, jakou pózu zastáváte. Skutečně nepotřebujete výdobytky moderní doby? Blízcí si je rádi přivlastní místo vás.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz