Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tarotový horoskop lásky: Komu bude léto přát v milostných románcích

/
  • (iStock)
    24. července 2018 ● 14:00

    Léto láskám přeje! Aby ne, máte spoustu příležitostí se seznámit a dlouhé večery přímo vybízejí k romantickým procházkám. Koho v blízkých pár týdnech čeká osudová láska a kdo by si měl dávat pozor na nevěru? Karty vám to prozradí!

  • 1.

    Beran – Sedm holí

    3546492:gallery:true:true
    Někdy můžete mít lásky a fyzických radovánek až příliš. Ne že by vám snad milování lezlo krkem – to spíše naopak. Aniž byste si toho všimli, lehce se ocitnete v milostném trojúhelníku. Od nevinného flirtování je to do ložnice totiž nepatrný krůček. Zároveň se mohou vyskytnout nečekané komplikace v trvalém vztahu. Sedm holí vám radí, abyste se drželi dlouholetého partnera a nic neměnili. Přestože teď není všechno podle vašich představ, chmury se brzy rozplynou. Složité období vás oba stmelí.
  • 2.

    Býk – Král holí


    3546496:gallery:true:truePartner si uvědomuje, jaký poklad se ve vás skrývá. Proto si vás předchází a snaží se splnit vše, co vám vyčte z očí. Vidí ve vás nejenom jistotu trvalého svazku, ale zároveň výzvu na celý život. Vzhlíží k vám a neustále ho ženete kupředu. Byť to není vždy lehké, snaží se s vámi držet krok a zdokonalovat se, proto vůči němu buďte tolerantní. Ne vždycky se vše podaří tak, jak byste si vy nebo vás partner představovali. Karta Krále holí prozrazuje, že figurujete ve snech umělců jako jejich múza!
  • 3.

    Blíženci – Král pohárů


    3546493:gallery:true:trueNež před někým odkryjete svá nejcitlivější místa, snažte se dotyčného člověka důkladněji poznat. Do vztahu vložíte ohromnou sázku a hodně riskujete. V lásce jste ovšem ochotni hrát vabank a často se řídíte heslem – buď všechno, nebo nic. Král pohárů upozorňuje na krátkodobé románky založené na chvilkovém poblouznění. Přílišná otevřenost by vám v takových známostech nijak nepomohla, spíš naopak. Pokud poslechnete volání svého srdce, nesejdete z cesty. Zavčasu poznáte, kdo to s vámi myslí upřímně.
  • 4.

    Rak – Eso pentaklů


    3546500:gallery:true:trueVaše láska stojí na pevných a neotřesitelných základech. Nebylo to ovšem nikterak lehké. Po strádání a odříkání si konečně užíváte sladkých plodů společné práce. Harmonická atmosféra, která mezi vámi vládne, zlepší vaši celkovou kondici. Najednou se vám zdá, že každý den je něčím výjimečný a krásný. Neomezujete se na situace, ve kterých se již dobře orientujete, ale pořád rozšiřujete své obzory. Po boku aktivního partnera zažíváte neustále nové prožitky a přicházející události vás obohacují.
  • 5.

    Lev – Eso pohárů


    3546498:gallery:true:trueNezadaní jedinci se nad touto kartou mohou jen radovat! Eso pohárů totiž předpovídá lásku, ve kterou už jste ani nedoufali. Těšte se na perspektivní známosti. Zřejmě se jedná o vztahy navázané až v pozdějším věku. Nebudete se ohlížet na společenské konvence. Jediné, co vnímáte, jsou vaše rozbouřené emoce. Do již existujících partnerství přinese tato karta šťastné okamžiky plné vzrušení i ztracenou důvěru. Každopádně před sebou máte pozitivní období, kdy se velmi dobře daří vážným známostem.
  • 6.

    Panna – Devět pohárů


    3546499:gallery:true:trueVytáhli jste si kartu značící všechno dobré. Žádné zásadní problémy vám v cestě nestojí! Brzdit vás mohou pouze drobnosti ve formě emoční závislosti a krátkých návalů žárlivosti. Pochybujete totiž o svých kvalitách a máte pocit, že protějšek hledá pro život ještě někoho dalšího. Jste si vědomi toho, jaké štěstí v lásce vás potkalo, a podle toho se chováte. Zbytečně neriskujete, ale držíte se partnerovy „sukně“. Zatímco mnohé věci ve společném soužití jsou pomíjivé, vaše zamilovanost přetrvá.
  • 7.

    Váhy – Čtyři meče


    3546494:gallery:true:truePro záchranu vztahu byste udělali první poslední. Uzavřeli jste se do sebe, abyste si ujasnili priority, a nedovolili jste nikomu, aby do vaší lásky mluvil nebo vstupoval. To vám umožnilo nabrat síly a vstát jako fénix z popela. Do partnerství jste vnesli neuvěřitelné množství energie a síly. Protějšek se celou tu dobu pouze vezl na vlně změn, kterou se vám podařilo rozhoupat. Na druhou stranu mu to rádi odpustíte. Na milostné frontě nastal klid zbraní – už se nedohadujete kvůli maličkostem.
  • 8.

    Štír – Mírnost


    3546503:gallery:true:trueJste vděční osudu za šťastnou životní cestu, kterou právě procházíte. Harmonický vztah vás naplňuje spokojeností a nepřestáváte děkovat příznivému postavení hvězd. Mezi vámi a drahou polovičkou funguje perfektní výměna energií, což vytváří předpoklady pro skvělé sexuální i duševní souznění! Dokonalá souhra charakterů vám dodává důvěru v sebe i toho druhého. Vaše protikladné jin a jang se setkávají a vytváří kosmickou lásku, která tím přechází do vyšší pozice. Mírnost ukazuje na hloubku vztahů!
  • 9.

    Střelec – Věž


    3546502:gallery:true:trueVěž rozetne váš stereotypní život a vnese do něj čerstvý vítr. Může dojít ke zvratům, jež budou mít pro mnohé šokující dopady. Hvězdy si posvítí na vaši lásku a prozradí vám, zda má společné soužití perspektivu do budoucna. Nevěra vyplave na povrch a nespokojená partnerství se rozpadnou. Tato symbolika má ovšem také pozitivní rovinu – odkazuje na možné těhotenství a nová pravidla ve vztahu. Nezadaní jedinci se snaží nahlédnout pod líbivý obal vysněného partnera. Tělesná krása nebude hrát prim.
  • 10.

    Kozoroh – Páže pohárů


    3546497:gallery:true:trueTváříte se, jako by se nic zásadního nedělo. Ve skutečnosti netrpělivě čekáte, až drahá polovička udělá vstřícný krok ke společné budoucnosti. Páže pohárů upozorňuje na touhu po sňatku i založení společné rodiny. Karta, kterou jste si vytáhli, ovšem přehazuje tuto povinnost na vás. Jeden vyčkává, co udělá ten druhý, a nakonec by láska mohla vyšumět do ztracena! Odhoďte zajeté vzorce chování a předsudky. Jestliže po něčem skutečně prahnete, pak se musíte o dosažení kýženého cíle zasadit sami.
  • 11.

    Vodnář – Tři meče


    3546495:gallery:true:trueNeprožíváte právě spokojené období, ačkoliv nejste schopní rozkrýt pravý důvod své rozmrzelosti. Rozhodně se teď nesnažte zhodnotit zkrachovalé partnerství nebo lásku pošramocenou první hádkou. Jisté záležitosti se vám v reálném světle ukážou teprve s odstupem času. Kvůli tomu ale ještě nemusíte házet flintu do žita! Karta Tří měčů je typická pro nezkušené milovníky – často odkazuje na první lásky a také první milostné prohry. Ostřejší výměna názorů nemusí nutně symbolizovat důvod k rozchodu.
  • 12.

    Ryby – Sedm pohárů


    3546501:gallery:true:trueV lásce cosi zadrhává, a to v duševní i tělesné oblasti. Partner po vás už netouží tak často, jak tomu bylo doposud. Sám ovšem neví, co se ve vašem vztahu změnilo. Vyhýbá se konfrontaci na tohle téma, protože se bojí podívat pravdě do očí. Sedm pohárů odkazuje na bohatou fantazii, ale zároveň na hledání neexistujícího! Do jeho snů se sice podívat nedokážete, ale v nalezení problému můžete zásadně pomoci. Klíč ke spokojenému a perspektivnímu partnerství držíte v ruce, stačí ho pouze použít.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz