Zhruba rok a půl dlouhou osobní válku s úřady vybojoval! „Rozhodl jsem si přidat doprostřed mého rodného jména i příjmení Gregor. Důvody byly osobní – nechtěl jsem, aby příjmení vymřelo po přeslici. Navíc jméno Gregor je mezinárodně snáze vyslovitelnější než Brzobohatý,“ vysvětluje znovu muzikant a herec.

Úředníci na matrice jeho plány ale rychle stopli a přiklepli mu jen změnu na Gregora, čímž v čase své veselky s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (29) řádně rozohnil své fanoušky. Nechápali, jak se mohl zbavil příjmení po slavném tatínkovi.

Skulinka v zákoně se ale přece našla… „Sám od sebe mě pak kontaktoval právník, pan Tomáš Heide-Hermann, jehož rodina vedla spor ohledně dvou příjmení dokonce až u Nejvyššího správního soudu, který nakonec rozhodl v jejich prospěch. Na základě tohoto precedentu jsem s mým právníkem podal novou žádost o změnu příjmení – znovuzískání příjmení Brzobohatý po otci za současného ponechání příjmení Gregor po matce. A světe, div se, vyšlo to!“ zvěstoval radostně skrze svůj profil na sociální síti.

„Dost jsme to s mou ženou prožívali, jelikož teď může i ona, jako moje manželka, konečně oficiálně nosit obě má příjmení. Odteď máme já i moje žena v občance Gregor Brzobohatý/ tá a máme z toho upřímnou radost!“ dodal Ondřej spokojeně.

Vše o Ondřeji Gregorovi Brzobohatém naleznete: ZDE!

Taťána Kuchařová přiznala, že její výkony doma kritizuje i Ondra:

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová přiznala, že její výkony doma kritizuje i Ondra Andrii Konontsev

Fotogalerie
24 fotografií