Odvedli precizní práci a zachránili ji. „Po vyhlášení pátrání po pohřešované ženě policejní složky provedly za významné asistence rodiny všechny nezbytné úkony k jejímu vypátrání,“ řekla Blesku policejní mluvčí Petra Potočná. Pátrání se rozjelo poté, co se na policii obrátila dcera herečky. Té totiž v posledním telefonátu ve středu dopoledne její máma údajně řekla, že „už ji to nebaví a hodlá se vším skoncovat“.

Podle zjištění Blesku policie získala horkou stopu díky lokalizaci telefonu pohřešované. Na místo byla vyslána pátrací jednotka i se psovody. Stopa dovedla tým do vesničky Oseček, vzdálené přesně 22,4 kilometru od Velenky, kde byla Kudláčková viděna naposledy. Míšu našli v místním lese!

„Zhroucená seděla v lesním porostu,“ prozradil svědek události. Poté ji ošetřila záchranná služba a předala policistům. Ti po zadokumentování události Kudláčkovou předali rodině, která si ji vyzvedla na policejní služebně v Poděbradech a odvezla domů.

Rodina a její nejbližší zažili osm hodin ukrutného strachu. Co k tomu Kudláčkovou vedlo? „Člověk někdy potřebuje být sám,“ řekla včera Blesku hledaná Míša. „Pouze se mi vybil telefon,“ tvrdila, proč nebyla k zastižení.

„Musím říct, že to nebylo kvůli žádným dluhům. Peníze nejsou vším na světě. Byla jsem jen unavená,“ dodala sklíčeně herečka, která má dál na krku 17 exekucí. „Všem moc děkuji za velkou podporu, nesmírně si jí vážím,“ nezapomněla na ty, kteří jí přejí jen to nejlepší.

VIDEO: Michaela Kudláčková je herečka a známá astroložka

Video
Video se připravuje ...

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková nám prozradila, na co bychom se do konce roku měli ještě připravit Simona Škodáková

Vše o zmizení Michaely Kudláčkové čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
10 fotografií