Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

9 typů žen, které si muži nikdy nevezmou! Nejste taky taková?

  • 11. června 2017 | 06:00

    Pokud patříte k jednomu typu z nich, pak byste se měla zamyslet. Tedy v případě, že se chcete jednou opravdu vdát. Z průzkumu, který provedli odborníci mezi zhruba tisíci muži, vyplývá, že existují typy žen, které si muži nikdy nevezmou. A to z následujících důvodů. Víte, které to jsou?

  • Slečna „šéf v kalhotách“

    Autor: Profimedia

    Tyto typy žen si obvykle vždycky poradí samy. Mají to prostě zakódované v DNA. Když se s ní nějaký muž seznámí, zpočátku tahle vlastnost vypadá roztomile, ale jakmile uplyne pár měsíců a ona se pořád chová ke svému partnerovi tak, jako by to byl její zlobivý žák ve škole, obvykle muž raději uteče. Natož aby si ji vzal.

    Víte, jaké jsou největší mýty o manželství? Tyhle!

    Video se připravuje ...
    Jaké jsou největší mýty o manželství? Jsou to tyhle! • VIDEO: BPŽ/Markéta Tošnarová

     

  • Slečna „hraju si s tvým srdcem“

    Autor: Profimedia

    Tahle žena si myslí, že jen tehdy, když si bude hrát se svým potenciálním partnerem a nikdy mu nedá přímo najevo, co si myslí a co cítí, si ho také získá. Jistě, muži zpočátku neočekávají vyznání lásky, na druhou stranu každý ve vztahu očekává upřímnost. Pokud se tedy nebudete chovat upřímně, věřte, že vám chlap raději ukáže dveře.

  • Slečna „chci tě změnit“

    Autor: Profimedia

    Tyto ženy číhají všude. Jsou to ty, s nimiž jsou muži nejčastěji. A také je jich nejvíce. Samozřejmě jsou i tací, kteří takovou ženu chtějí, a dokonce i potřebují, ovšem většina mužů netouží po bytosti, která je chce od základu změnit. Jeho šatník, jeho zvyky, jeho přátele, jeho koníčky, jeho humor – prostě všechno. Dámy, pokud to děláte, raději na sobě zapracujte. Buď někoho milujete takového, jaký je, nebo ho pusťte k vodě.

  • Slečna „žárlivka podezřívavá“

    Autor: Profimedia

    Jestli děláte svému příteli žárlivé scény jako na divadle, pak věřte, že to dlouho nevydrží. Jistě, špetka žárlivosti je v pořádku, ovšem nic se nemá přehánět. Nedůvěřivé ženy, které se pořád patlají v každé drobnosti a hledají důkaz nevěry, nejsou pro muže žádnou výhrou. Když takovou ženu potká muž poprvé, vidí v ní možná ubohé děvče, které v minulosti zažilo moc špatného. Jakmile se ale tyhle důrazné žádosti z její strany budou stupňovat a opakovat, není jiná možnost než kopačky. Ne každý muž je zločinec, tak si to, dámy, uvědomte.

  • Slečna „žiju pro tebe a nic jiného mě nezajímá“

    Autor: Profimedia

    I tohle je zpočátku celkem příjemné, muž je rád, že žena chce být pořád s ním a udělá, co mu na očích uvidí. Brzy se ale stane doslova obtížným hmyzem, se kterým se rozhodně nechce žádný chlap oženit. Nikdo nemá právo druhého dusit, každý potřebuje dostatek svobody. A žena, která nemá své vlastní koníčky a svůj život, není pro manželství vhodná.

  • Slečna „hledám v tobě otce“

    Autor: Profimedia

    Tyto ženy obvykle randí se staršími muži, v nichž hledají otce, málokdy přítele nebo manžela. Zpočátku by se takový muž mohl těšit z toho, že jeho přítelkyně čeká, až jí cokoli schválí a odpoví na všechny její otázky, ale brzy si uvědomí, že chce sex se skutečnou ženou, ne s někým, kdo mu říká v duchu „tati“.

  • Slečna „se svou matkou mluvím o všem – a každý den“

    Autor: Profimedia

    Tahle žena má matku na telefonu snad i v noci v posteli, ráno vstává s telefonem u ucha, aby ji pozdravila a svěřila se jí s tím, jak moc je ten její chlap úžasný. Stejně tak jí zavolá, když potřebuje cokoli rozhodnout. Ano, i tyhle ženy jsou zpočátku roztomilé, protože to vypadá, že mají velmi dobré vztahy s rodinou. Ale brzo se zjistí, že to je až moc dobrý vztah a že mít matku doma neustále se nedá vydržet.

  • Slečna „neměla bych to říkat, ale…“

    Autor: Profimedia

    Tyhle slečny milují klepy, drby a mluví rády o jiných lidech za jejich zády. Může to být sice podáváno humornou formou, ale tyto anekdoty brzy omrzí. Navíc proč by měl muž toužit po manželce, která zřejmě ráda pomluví i jeho?

  • Slečna „tohle já nejím“

    Autor: Profimedia

    Když se s ní muž setká poprvé, zamyslí se a řekne si: "Aha, tahle žena mi asi nikdy neztloustne, to je prima." Jenže když je vybíravá v jídle neustále, a dokonce i v případě, když ji pozve muž na večeři, nikdy neuhne ze svého stereotypu, brzy si takový chlap uvědomí, že jíst s někým, kdo nejí, vlastně žádná zábava není. Navíc mít doma ženu, která nevaří, aby náhodou nepřibrala – to ne, muži milují jídlo a mají rádi i ženy, které si aspoň čas od času dopřejí nějaký ten dezert.

Autor: aši
Diskuse ke článku
.