Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a hydratační mlha na pleť

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a hydratační mlha na pleť
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
12. června 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Otestovala jsem paletku stínů, výživný balzám na rty, tělové mléko s výtažky z mořských řas a hydratační mlhu. 

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu: 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Paletka nude stínů a hydratační mlha na pleť • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Paleta očních stínů Marionnaud Eye Palette, varianta Nude, je krásná na pohled, ale svými schopnostmi mě nenadchla. Čekala jsem od stínů větší pigmentaci. Najdete zde deset různých odstínů od matných přes perleťové po třpytivé. Součástí balení je i aplikátor a zrcátko. Stojí 499 korun.

Ultrahydratační balzám na rty je z dílny francouzské firmy Le Petite Olivier. Obsahuje olivový olej, takže je opravdu výživný, ale zároveň není tak mastný. Je bezbarvý, neobsahuje parabeny a ani barviva. Seženete ho za 105 Kč.

Kde produkty můžete koupit, se dozvíte ve fotogalerii:

Tělové mléko s mořskou řasou od skotské firmy Scottish Fine Soaps je skvělou péčí pro pokožku. Já bych po něm asi nesáhla, kdybych neměla možnost si ho vyzkoušet, a to především kvůli obsahu mořské řasy, obávala bych se nevábné vůně. Omyl! Voní krásně svěže! Určitě vás v tomto případě ještě zajímá, že mléko má lehkou konzistenci a dobře se roztírá. Balení 300 ml stojí 286 korun.

Hydratační mlha od Pevonie je skvělým parťákem na léto. Vodu si můžete nastříkat i přes make-up, který by měla zafixovat. Nicméně tím si nejsem tak jistá, protože rozprašovač není až tak jemný. Hodí se ale především pro zklidnění pleti po opalování nebo také pro hydrataci pleti, když nám pleť vysušuje klimatizace.

Autor: luh