Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnil a zmlátil holčičku (10) na cestě z kostela? Podezřelého muže předvedli k soudu

Autor: haj - 
7. května 2017
17:34

Otřesné chvíle si ve středu v podvečer zažilo teprve desetileté děvčátko z Oravy, když šlo domů z kostela. Řidič červené fabie holčičce nabídl, že ji odveze. Jenže místo toho ji znásilnil, brutálně zbil do krve a nakonec ji vyhodil z auta. Policii se však podařilo násilníka v krátkém čase zadržet.

Kriminalisté podezřelého Marka Ch. chytili do 24 hodin od ohavného zločinu díky bezpečnostním kamerám. Policejní vyšetřovatel již zadrženého obvinil a jeho spis poslal prokurátorovi, odkud putoval na okresní soud v Námestově. Před něj byl muž předveden v pátek před polednem, aby soud rozhodl, zda ho pošle do vazby.

„Soudkyně pro přípravné řízení rozhodla o vzetí do vazby obviněného Marka Ch., jelikož existuje důvodná obava, že by mohl pokračovat v trestné činnosti. Rozhodnutí není pravomocné, obvinění a obhájce podali stížnost,“ prozradila výsledek líčení pro Plus JEDEN DEŇ mluvčí Krajského soudu v Žilině Anna Dudová Záborská. Muž byl po skončení soudu odveden v poutech a policejním autem převezen do vězení. Na dotazy novinářů neodpovídal a po celou dobu si zakrýval tvář.

Marek Ch. je podezřelý ze sexuálního zneužití školačky (10), která se ve středu po 17. hodině vracela z kostela v Tvrdošíně, kde probíhaly přípravy na svaté příjímání. Zatímco některé děti odcházely v doprovodu rodičů, dívenka se vydala domů sama.

Cestou jí zastavil šofér červeného vozu značky Fabia, naložil ji dovnitř a začal jí ubližovat. Propustil ji až ve čtyři kilometry vzdálené obci Nižná. Zkrvavenou a v bídném stavu holčičku našla dívka Veronika (10), která ji náhodou zahlédla při pohledu z balkonu a přišla jí na pomoc. Dítě prý zoufale plakalo, že chce domů.

Video  Muže, který znásilnil holčičku cestou z kostela, zatkla policie  - Youtube/ Plus JEDEN DEŇ
Video se připravuje ...

Dannero ( 7. května 2017 20:31 )

nemůžu ani uvěřit že jí policie položila telefon, co se jako má ještě stát aby zvedli zadky ze židle? A pokud jde o toho co to udělal, tak doufám že si vzal z domu hodně mýdla do vězeňských sprch.

zvonekdozahrady ( 7. května 2017 18:57 )

Jasný volič TOP 09

mesalina ( 7. května 2017 18:20 )

myslím, že si to stejně "užije", přeji mu to ...

Jardah775 ( 7. května 2017 17:53 )

MYSLÍM,ŽE SOUDKYNĚ VZETÍM PODEZDŘELÉHO DO VAZBY MU ZACHRÁNILA ŽIVOT.Já být rodičem nebo příbuzným,tak bych ho zabil!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání