Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Zelený korektor proti začervenání. Funguje?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Zelený korektor proti začervenání. Funguje?
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
10. dubna 2017 | 12:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Ve videu uvidíte vedle korektoru matné stíny, tónovací balzám, krém na ruce s omamnou vůní a nový BB krém. Jak produkty dopadly po prvním vyzkoušení? 

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou, a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Zelený korektor proti začervenání. Funguje? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

BB krém 9v1 Rimmel jsem měla v odstínu Light. Slibuje hydrataci, krytí, zmatnění a obsahuje ochranný faktor 25. Po prvním vyzkoušení není co vytknout, splňuje to, co by BB krém měl zařídit – perfektní pleť, a to za okamžik. Kryje středně, což mi vyhovuje. Stojí 169 korun.

Matné stíny Alcina Matt Eye Shadows jsem zkoušela v odstínu Lychee. Tento odstín není příliš výrazný, hodí se rozhodně na denní líčení. Nejvíc mě zaujalo balení stínů, jehož součástí je i mini zrcátko. Stojí 290 korun.

Vyzkoušela jsem si také nový tónovací balzám na rty Labello ve variantě Blackberry Shine. Rty zabarvil poměrně výrazně, moc se mi líbil. Tento balzám je 3v1: rty vyživuje, dodá jim lesk i barvu. Stojí 59,90 koruny. 

Korektor Essence Colour Correcting jste ve videu viděla v odstínu 30 Pastel Green. Je určený proti začervenání na pleti, zelená barva totiž neutralizuje červenou. Hodí se tedy na všelijaké pupínky a nedokonalosti. Tento korektor naneste přímo na problémové místo a poté ho ještě můžete přetřít klasickým korektorem. Stojí 74,90 koruny. 

Krém na ruce Dermacol Aroma Ritual Irish Coffee vás zaujme vůní, nejradši byste ten krém snědla! Obsahuje kofein, který dodá buňkám v kůži energii. Stojí 59 korun.

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se můžete podívat ZDE!

Autor: luh