Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Pudr z edice inspirované Padesáti odstíny temnoty

Jak dopadly výrobky po prvním vyzkoušení?
6. března 2017 | 06:00

Ve videu uvidíte objemovou řasenku, krém proti pigmentovým skvrnám, rozjasňující make-up, matující pudr a tvářenku!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Řasenka, po jejímž odlíčení zůstanou řasy tmavší? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Objemová řasenka s extra pigmenty Astor Lash Beautifier – kromě objemu řasy během nošení zabarvuje, takže i po odlíčení zůstanou výraznější, výsledky můžete podle výrobce očekávat do dvou týdnů. Řasenka má kartáček s klasickými štětinkami a stojí 259 korun.

Bojujete-li s pigmentovými skvrnami, můžete popřemýšlet o koupi depigmentačního denního krému Eucerin Even Brighter. Redukuje pigmentové skvrny a zabraňuje jejich dalšímu vznikání, ale po prvním vyzkoušení samozřejmě zázrak nečekejte. Stojí 649 korun.

Make-up Dermacol Wake & Make up je rozjasňujícím make-upem. Zkoušela jsem odstín č. 3, který je lehce tmavší. Dobře se zapracovával do pleti a pleť zůstala na dotek hebká. Stojí 269 korun a na výběr máte ze čtyř odstínů.

Rimmel přichází s limitovanou edicí inspirovanou filmem Padesát odstínů temnoty. Tvoří ji pět produktů, které navrhla jedna z protagonistek snímku – zpěvačka Rita Ora. Pudr Rimmel Stay Matte by Rita Ora jsem zkoušela v odstínu 003. Stojí 99 korun.

Tvářenka Essence z edice Life Is a Festival obsahuje dva odstíny – světlejší a tmavší, oba do sebe volně přecházejí. Je matná, neobsahuje žádnou perleť ani třpytky. Stojí 94,90 Kč. 

Autor: luh