Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Lunární test: Měsíc vám řekne, co potřebujete ve svém životě změnit

/
  • Co vám chce Luna sdělit?
    Co vám chce Luna sdělit? (profimedia.cz)
    13. února 2017 ● 10:00

    Všechno se opakuje v cyklech, i naše pocity. Všimli jste si, že se v některé fázi měsíce cítíte lépe? Těšíte se na úplněk, nebo vám je lépe, když měsíc zmizí? To vám vaše Luna sděluje, že máte svůj život posunout dál. 

  • 1.

    Nov

    a
    a
    Autor: archiv

     

    Hledáte nový začátek. Chcete se zbavit něčeho, co vás tíží, oprostit se a utéct.  Toužíte po tom, abyste měli čistý stůl, útěk však není řešením. Svou změnu si budete muset odpracovat.

  • 2.

    Dorůstající srpek

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Žijete nadějí, sny a plány. Stagnující situace vás uvrhne do zoufalství, máte rádi, když jsou věci v pohybu. Váš problém jsou vzdušné zámky. Snažte se být při plánování realističtější.

  • 3.

    První čtvrt

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Jste rození budovatelé, jakmile jeden projekt ukončíte, okamžitě se vrháte do jiného. Pořád jste „v procesu“. Snažte se ale své plány dotáhnout, než začnete s něčím dalším, i když je to pro vás těžké, nebo se spojte s někým, kdo to dokáže.

  • 4.

    Dorůstající měsíc

     

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Jste velmi aktivní, nečinnost vás deptá, ale zároveň dokážete být pragmatičtí.  Nereálné plány a fantazírování, na to vás neužije. Chcete uspět a většinou také uspějte. Snažte se však neválčit na mnoha frontách, nebo se uštvete.

  • 5.

    Úplněk

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Máte rádi okázalost, drama, vzrušení. Užíváte si, když jste v centru pozornosti, a rádi žijete tak trochu na hraně. Úspěchy i pády, bez toho byste se v životě nudili. Pozor, tahle emocionální lochneska může být hodně vyčerpávající.

  • 6.

    Couvající měsíc

     

    luna 5
    luna 5
    Autor: profimedia.cz

     

    Chcete si dát pauzu, jen tak žít, pozorovat svět kolem sebe, odpočívat, možná byste se rádi zbavili toho, čeho už jste v životě dosáhli, výměnou za trochu klidu a svobody. Může se to týkat práce, vztahů i majetku. Pozor ale, abyste nezničili funkční věc.

  • 7.

    Poslední čtvrt

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Nejste spokojení se svým životem a odhodláváte se ke změně. Možná jste se okolím nechali vmanipulovat do situace, která vám nevyhovuje, možná jste dospěli k poznání, že jste na špatném místě. Neničte ale nic v hněvu, rozvařujte své kroky.

  • 8.

    Ubývající srpek

    a
    a
    Autor: profimedia

     

    Potřebujete si odpočinout, zvolnit, ubrat, zastavit se a nadechnout, abyste mohli jít dál. Nenamlouvejte si, že jste nepostradatelní, hrozí vám vyhoření a problémy z něj plynoucí. Utlumte rozumně své aktivity a počkejte, až se síly obnoví.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz