Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Otestujte se: Co o vás prozrazují vaše prsty?

/
  • Kam míříte? Vaše prsty to vědí.
    Kam míříte? Vaše prsty to vědí. (profimedia)
    26. ledna 2017 ● 06:00

    Pozorně si prohlédněte svůj ukazovák. Jaký je? Kam směřuje a co vám ukazuje?
    Čtení osudu z dlaně je stará věštecká disciplína, ale i prsty o nás prozrazují mnohé. 

  • 1.

    Rovný prst

    prst
    prst
    Autor: archiv


    Jste silná a vytrvalá osobnost. To, co si umanete, většinou dotáhnete až do konce. Překážky vás neodradí, právě naopak, nakopnou vás. Jste nezávislí a ukazovat své pocity vám není nejpříjemnější. Uvnitř jste velmi citlivý, emocionální člověk s velkým srdcem, který nikdy nenechá ty, na kterých mu záleží, bez pomoci.

     

  • 2.

    Špičatý prst

    prst
    prst
    Autor: archiv


    Jste kreativní, a pokud si někoho oblíbíte, je to navždy, i když vás ten člověk zraní. Když jednou dáte někomu své srdce, dáváte ze sebe maximum a nikdy byste nepošlapali jeho důvěru. Prožít celý život s jedním partnerem je to, co je vám blízké a po čem toužíte. Pokud si jednou stanovíte nějaký cíl, nic vás nezastaví, abyste ho i dosáhli. Býváte příliš důvěřiví, i když si umiňujete, že si příště dáte pozor, a jste zároveň velmi zranitelní, protože si všechno příliš připouštíte.

  • 3.

    Prst s výrazným článkem

    prst
    prst
    Autor: archiv

     

    Nemáte rádi změny a jste z nich nervózní. Stejně neradi vystupujete ze zajetých kolejí, v nichž se cítíte pohodlně a bezpečně. Jste velmi citliví a přemýšlíte dvakrát, co řeknete, abyste někoho nezranili. Vaše trpělivost si zaslouží obdiv. Nevzdáváte to ani v momentech, kdy jsou už jiní s nervy na konci. Jiní u vás často hledají oporu. Býváte trpěliví a velmi starostliví rodiče.

Autor: neo

Klíčová
slova

chiromantie prsty test osobnosti

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz