Buďte svému miminku stále nablízku

Buďte svému miminku stále nablízku
Foto: Philips
Sdílej na facebooku
19. září  2016 
 12:00
Prezentace klienta

Starost o své dítě nás provází od okamžiku, kdy se poprvé podívá na tento svět, po celý život. Nejvíce však v období, když je náš drobeček malý a bezbranný.  Není proto divu, že nám mateřský pud jasně našeptává, že jeho klidný spánek a bezpečí je pro nás prioritou. 

Značka Philips maminkám rozumí, proto přichází s chytrou elektronickou chůvičkou Philips Avent uGrow. Tato žhavá novinka, kterou firma představila, je první svého druhu na našem trhu. Chůvička obsahuje vysoce kvalitní kameru, díky které budete mít dokonalý obraz a přesně uvidíte, co se s vaším drobečkem v postýlce děje. Vzhledem k velice snadnému propojení chůvičky s vaším smartphonem nebo tabletem budete moci dávat pozor na vaše děťátko, ať už jste kdekoli.

Autor: Philips
Funkce SafeConnect

Aplikace chytrá elektronická chůva Philips Avent uGrow využívá technologii SafeConnect a je funkční v sítích (3G/4G/Wi-Fi). Pokud se kvalita vašeho připojení sníží, aplikace tomu automaticky přizpůsobí kvalitu zvuku a obrazu a vy můžete nadále dávat pozor na své miminko. Jestliže dojde k přerušení internetového připojení, elektronická chůva se bude nepřetržitě pokoušet připojit a upozorní vás, pokud se připojení nebude dařit obnovit. Elektronická chůvička se připojuje k internetu přes Wi-Fi aplikaci je možno používat buď aktivně, nebo v režimu na pozadí, pokud zrovna používáte telefon či tablet k jiným věcem. V režimu na pozadí bude mít aplikace nižší spotřebu energie, ale upozorní vás, když začne dítě plakat. Díky tomu se dozvíte, že vaše dítě pláče, i když aktivně používáte jinou aplikaci.

 

Autor: Philips

Noční světlo

Pomocí barevného nočního světla můžete vytvořit příjemné a uklidňující prostředí, ve kterém se bude vašemu miminku dobře spát. Zapněte noční světlo na kameře přímo v dětském pokoji nebo ji ovládejte dálkově pomocí aplikace. Je možné nastavit barvu světla a určit, kdy bude svítit.

Pro maximální pohodlí vašeho miminka

Chytrá elektronická chůvička Philips Avent uGrow je vybavena vestavěným snímačem, který sleduje a nahrává vlhkost, teplotu a zvuk v pokoji vašeho dítěte.

Síla okamžiku

Nenechte si nic ujít, ani když vaše maličké spí. Funkce Snímek vám nabízí možnost zachytit všechny tyto mimořádné momenty.

Chůvičky Philips Avent uGrow vnesou do vašeho života poklidné chvilky. Pokud chcete zjistit více, klikněte  zde.

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku