Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Teta Puška a strejda Pálka: Novomanželé Koukalovi přivezli malému pacientovi 800 tisíc

Autor: ljš - 
5. září 2016
05:46

Dojemné setkání! Biatlonistka Gábina Koukalová a její manžel badmintonista Petr Koukal přijeli navštívit malého hrdinu Péťu Kašpara (4), který je po vážné nehodě upoutaný na vozík. A napřišli s prázdnou! Přinesli mu šek na 800 tisíc, které mu lidé za poslední tři měsíce poslali místo svatebních darů právě pro slavné sportovní novomanžele.

Malý Péťa přišel při loňské nehodě o tátu a sám utrpěl velmi vážná zranění, kvůli kterým byl napojený na přístroj a téměř nehybný. Chlapeček je ale veliký bojovník a spolu s maminkou Monikou dělá obrovské pokroky, takže už mohli být propuštěni z nemocnice domů.

Konečně se tak mohli setkat s manželi Koukalovými, kteří na Péťův případ v polovině května upozornili na své svatbě. V dojemném gestu tehdy požádali své hosty a fanoušky, aby místo tradičních darů přispěli na uzdravení právě tohoto malého pacienta. „Chceme pomoci někomu, kdo neměl takové štěstí jako my,“ vzkázali.

Fotogalerie Svatba biatlonistky Soukalové 21 fotografií

Hned poté se rozjela obrovská vlna pomoci a jen přes Konto bariéry se vybralo bezmála 800 tisíc korun. Ty teď sportovní pár přišel Péťovi předat, na což se moc těšil. „Péťa věděl, že za ním odpoledne přijede 'teta puška' a 'strejda pálka', jak si Gabrielua PetraKoukalovi pojmenoval - protože tahle jména už jsou u nás v rodině obsazena a přeci nemůže mít dvě tety Gábiny a dva strejdy Petry :). Návštěva to byla velmi milá a velmi vzácná,“ popsala maminka Monika na svém blogu.

Malý hrdina byl ze setkání nadšený. „Babičce hned pak vyprávěl, jaká to byla sranda, že jsme se fotili všichni s nosem a strejda se strefoval míčkem do foťáků a sestřeloval skleničky. A taky Péťa slíbil, že bude pořádně cvičit a trénovat, a to nejen badminton :). Zkrátka Péťa byl ze strejdy a tety úplně paf. Což pochopí hlavně ti, kdo Péťu trochu znají a ví, jak miluje dlouhé vlasy.... a ti, kdo vědí, jak jsou Koukalovi milý pár,“ vysvětlila Monika.

Nezapomněla samozřejmě všem dárcům a podporovatelům poděkovat. Peníze využíjí na přestavbu bydlení. „Pomáhat budou v podobě stropního závěsného systému, zdvižné plošiny, zdravotnického materiálu nehrazeného pojišťovnou, rehabilitačních pomůcek a hipoterapie. Děkuju moc za sebe i Péťu!“ napsala dojatá máma.

Informace o tom, jak se Péťovi daří a co by mu aktuálně pomohlo, můžete sledovat na jeho stránkách ZDE››

franta15 ( 5. září 2016 21:40 )

 Administrátore, kde je můj příspěvek? Ty tady děláš cenzora a mažeš příspěvek, který nevychvaluje tento podivný přístup 2 sportovců. Je dobře, že zhánějí peníze, ale kakto se zviditelňovat, to přece nejde? Toto nikdo jiný nedělá než tito dva a dělají si na internetu reklamu zdarma. Tento můj příspěvek se ztratil. ======= Ti dva jsou nechutní a trapní komedianti a šašci. Spousta lidí pomáhá dětem, ale nikdo si na to nenasazuje červený frňák. Koukala roky známe, ten se ze Soukalovou úplně zprčil. Všichni svatební hosté museli mít taky červený frňák. Jeho manželka si libuje v tom, že se musí pořád vniditelňovat a on je v jejím vleku. To co oni by žádný druhý sportovec neudělal. Soukalové - Koukalové jde o to, že to dělala proto, aby to mohla roztroubit do celého světa na internetu. Oni oba žijí z reklam a darů sponzorů a celé to jejich jednání je hrozné. Ten malý chlapec nemůže mít rozum z toho, co se vlastně děje a oni ho vlastně zneužívají ve svůj prospěch. Měl by jim to někdo zatrhnout, myslím že je to protizákonné. Jako otec bych na jejich svatbu nešel a odradil bych každého kdo by tam chtěl jít. Myslím, že ona byla takto potrhlá už od dětství. To co o sobě sama řekla, tak bych ji jako dceři nedaroval. Jak by všechno vypadalo, kdyby toto dělali všichni? Šaškárna 1. třídy. Její doktor by ji měl dát nějaký prášek na hlavu, protože ona se nemůže vejít do vlastní kůže. Hlavně, že se její manžel podíval do Ria a hrál si tam svůj "uliční přebor". Vím, že byl nemocný, ale teď si dělá ze sportu "živnost". Ti dva se hledali, až se našli, jeden větší komediant než druhý.

kofila ( 5. září 2016 21:35 )

Blbosti píšeš především ty. Vůbec nic jsi nepochopil. Jsi hloupej a zlej dědek.

radka.seznam ( 5. září 2016 18:33 )

Jsou skvělí! Málokdo by to udělal! Je ostuda našeho státu, že pomáhá jen nepřizpůsobivým a migrantům a na vlastní nemocné kašle... Chlapci přeji úplné uzdravení a mamince moho sil!

bobobo ( 5. září 2016 10:17 )

všem zúčastněným je třeba veřejně poděkovat, kéž by takových bylo víc.Je jen smutné,že stát není schopen se o tyto děti postarat,o to více patří díky takovým,jako jsou manželé Koukalovi.Ostatní příspěvky,a určitě nejen já,považuji za nedůstojné a typu "každý dobrý skutek má být potrestán" - tudíž je píšou lidé,kteří žádný cit nemají.Jedná se o dítě,o to větší "zaplať Pánbůh" manželům Koukalovým patří

anna1234 ( 5. září 2016 09:02 )

..Gábina se nemusí zviditelňovat tímhle způsobem, kdo sleduje biatlon ví, že je v něm hvězda. Chtěli pomoct malému klukovi a zveřejnili!! kolik peněz na něj cizí!! lidi dali a tím vlastně veřejně poděkovali i dárcům, což je chválihodné

Zobrazit celou diskusi