Britský princ George slaví třetí narozeniny! Co dostal?

Princ George pár dnů před svými třetími narozeninami, které slaví 22. července. Na snímku krmí rodinného psa zmrzlinou.
Foto: facebook.com/ The Royal Family
Sdílej na facebooku
22. července  2016 
 12:00

Syn vévodkyně Kate a jejího manžela Williama slaví právě dnes třetí narozeniny. Podívejte se, jak už vyrostl. Jeho rodiče při té příležitosti zveřejnili fotografie, které vznikly před pár dny na rodinném sídle v Norfolku, přičemž nechyběl ani jeho pes, kterého princ krmil zmrzlinou. 

Rodina Kate a Williama jde s dobou, a tak sami zveřejňují fotografie zachycující důležité okamžiky jejich života. Teď jsou to nové snímky u příležitosti třetích narozenin prince George, které nafotil Matt Porteous. Pokud jde o dárky, princ se podle všeho bude moci radovat mimo jiné z nového vláčku. 

FOTOGALERIE: Podívejte se, jak vyrostl malý princ

Mladá královská rodina se těší na první Vánoce ve čtyřech
Mladá královská rodina se těší na první Vánoce ve čtyřech
Autor: Oficiální zdroj

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku