„Již před časem se Ondřej na svých oficiálních stránkách vyjadřoval ke změně svého jména, pro kterou se sám rozhodl a za kterou stojí pracovní i osobní důvody. Příjmením Ondřejova dědečka z matčiny strany, Andreje Gregora, se nechal ve veřejných registrech přejmenovat, přičemž si ale příjmení Brzobohatý ponechává ve své umělecké formě,“ vysvětlil herec na Facebooku.

Blonďatá modelka krok svého nyní už chotě následovala. „Taťána jeho krok respektovala a rozhodla se naložit se svým novomanželským příjmením podle Ondřejova rozhodnutí a ponechat si pro svou kariéru rodné příjmení Kuchařová a spojit ho s Ondřejovým příjmením Gregor, které je oba tím pádem pojí,“ dodal Brzobohatý Gregor.

Fotogalerie: Tajné svatební focení Brzobohatého a …
108 fotografií

Své fanoušky vyzval, aby zapomněli na oficiální jména a vyzývá je, aby přijali jeho citové rozpoložení nad příjmením. „Nehleďte prosím tedy na zápisy ve veřejných registrech, které mají bohužel v české legislativě spoustu bariér a omezení, a přijměte naše jména tak, jak je cítíme a jak se jimi chceme nechat oba dál, jako manželé, titulovat,“ napsal.

A dodává: „Tedy Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Kuchařová Gregor (ve zkrácené verzi pro zahraničí Ondřej B. Gregor a Taťána K. Gregor; a ano, v občankách ‚pouze‘ jako Gregor). Nezáleží přeci na tom, co si neseme v dokladech, ale v srdci.“ Jak je vidět, pro Ondřeje jeho jméno hodně znamená. Snad mu přinese v osobním i profesním životě štěstí.

VŠE O TÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!

VŠE O ONDŘEJI B. GREGOROVI NA BLESK.CZ >>> ZDE!

Fotogalerie
39 fotografií