Výrazné hnědé oči a osobitý herecký projev. Tak si mohou diváci vybavit mladého herce Filipa Antonia, kterého před časem přirovnali k nejslavnějšímu dětskému herci Tomáši Holému. „Jedna paní učitelka to řekla dětem na Letní herecké škole, to jsem se docela divil. Jinak moc ne. Ale líbilo by se mi, kdybych byl tak dobrý jako on,“ řekl Filip v rozhovoru por iDnes.cz.

Herec se také svěřil, jak to má se školou a individuálním plánem. Práce má přece jenom dost. „Maminka mi ho (individuál – pozn.red.) nechce zařizovat, abych prý nepřišel o dětský kolektiv. Jsem rád, protože dohánění učení je pro mě hrozné. Snažím se chodit do školy každý den jako ostatní spolužáci,“ uvedl.

Ve filmu Jak básníci čekají na zázrak si Filip zahrál syna Pavla Kříže alias Štěpána Šafránka a prý taky trochu nadšence do učení. „Říkám, že jsem tam tak trochu šprt. Ale jsem za tu roli rád. Pan režisér Klein v jednom rozhovoru říkal, že když se v roce 2003 rozhodovali o šestém pokračování Básníků, čekali, až budou mít malého Štěpána. To je pěkný, protože jsem se v roce 2003 narodil,“ dodal Filip Antonio.

VŠE O FILMU JAK BÁSNÍCI ČEKAJÍ NA ZÁZRAK NALEZNETE ZDE!

Fotogalerie
9 fotografií