Roční holčička procestovala od svého narození už celý svět

Karen je zdravotní sestra a cestování miluje celý život.
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
17. února  2016 
 06:00

Že se s narozením dítěte nemusíme vzdát své cestovatelské vášně, dokazuje mladý pár, který cestuje už rok po světě s roční dcerkou. Stačí jen zabalit nejnutnější věci do jednoho batůžku, koupit první letenky a vyrazit na cestu.

Když jednatřicetiletá Karen Edwards a její partner Shaun Bayes oznámili svým známým, že se rozhodli procestovat svět se svou malou dcerkou Esmé, všichni si mysleli, že se úplně zbláznili. Jenže oni jsou už zkušení cestovatelé, a tak zabalili všechno do jednoho batohu, vzali svou deset týdnů starou Esmé a vyrazili. Asie, Austrálie a Nový Zéland čekaly jen na ně.

 

Ta holka je prostě k cestování jako stvořená, nezalekne se ničeho.
Ta holka je prostě k cestování jako stvořená, nezalekne se ničeho.
Autor: Instagram

Karen založila i web, který mapoval jejich dobrodružství. Hlavním cílem bylo inspirovat stejně smýšlející rodiče, kteří milují cestování. S narozením potomka nemusí být konec vašim cestovatelským touhám, jak dokazují Karen a Shaun. Stačí jen zapojit dítě do způsobu života, kterým jste žili před ním. Stále můžete dělat vše, co máte rádi, včetně potápění a šnorchlování, jen se musíte vystřídat. „Nedokážu si představit, že bych strávila mateřskou nějakým jiným způsobem,“ raduje se Karen. Cestovatelské trio si užilo spoustu zábavy a všichni načerpali zážitky, na které budou vzpomínat celý život.

 

Jediné, co si Karen myslí, že Esmé chybí, je interakce s ostatními dětmi.
Jediné, co si Karen myslí, že Esmé chybí, je interakce s ostatními dětmi.
Autor: Instagram

Jejich cestu po světě i životem můžete sledovat na www.travelmadmum.com

 

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku