Manželovo příjmení nezaujalo:

Ač se tyto krásky snažily sebevíc, svatba jim ke změně jména nepomohla. Nové příjmení sice mají v občance i se tak podepisují, nikdo je převzatým příjmením neoslovuje. Jednou se ve světě showbyznysu proflákly se svým dívčím či zažitým příjmením, a tak to prostě zůstane...

Agáta Hanychová (Prachařová) – ani herec Jakub Prachař nedokázal průšvihářsky profláklé jméno Hanychová odpárat.

Jitka Válková (Boho) – přijala originální jméno manžela Lukáše Boho, Válková se přece jen pamatuje lépe.

Vendula Svobodová (Pizingerová) – přijala jméno o 16 let mladšího Josefa Pizingera, ale pro národ bude vždy vdova po Karlu Svobodovi.

Gabriela Dvořáková (Bártová) – modelčin manžel zpěvák Václav Noid Bárta se snaží, co mu síly stačí, aby byla Bártová, ovšem marně.

Vlaďka Erbová (Řepková) – ani po dvouletém manželství s Tomášem Řepkou nikdo nerespektoval její příjmení a teď po rozvodu už to nemá asi cenu.

Dokázaly manželovo příjmení prodat:

Sice se proslavily už před svatbou, ale manželovo příjmení, které přijaly po svatbě, se uchytilo víc. U některých si na nové jméno lidé zvykali déle, u jiných si už dnes nikdo nevzpomene, jak se jmenovaly předtím...

Ornella Koktová (Štiková) – i když to trvalo déle, nevzdala se a teď hrdě nosí příjmení manžela Josefa Kokty.

Zorka Hejdová (Kepková) – od svatby s Mírou Hejdou si na Kepkovou nikdo nevzpomene.

Dagmar Havlová (Veškrnová) – po svatbě s Václavem Havlem navždy zůstane Havlovou, i když se podepisuje Veškrnová.

Veronika Arichteva (Nová) – vzít si režiséra Bisera A. Arichteva byl dobrý tah, jak se zbavit nudného dívčího příjmení.

Manželovo příjmení tak, aby se neřeklo: 

Tyto dámy se nedokázaly rozhodnout. Byla dřina proslavit se pod vlastním příjmením, ale zároveň by bylo urážející nepřijmout manželovo jméno. Co s tím? Aby neurazily ani jednu stranu, nechaly si pro jistotu obojí. A takhle to dopadlo...

Marta Dřímal Ondráčková – k hvězdné slávě moderátorce nepomohla ani svatba s muzikantem Jakubem Dřímalem.

Romana Jákl Vítová – ona se proslavila jako rosnička, manžel Petr Jákl jako herec a nyní režisér. Tak proč si slávu nenalepit rovnou dvakrát, že?

Petra Štekl Faltýnová – v tomto případě se podváděný manžel Simon Štekl nejspíš stydí, že jeho žena stále nosí jeho příjmení.

 

Fotogalerie
24 fotografií