Kvůli váze nespala se svým manželem: Zhubla o 50 kg a teď o sexu píše

Heather zhubla přes šedesát kilogramů a dodalo jí to sebevědomí.
Foto: profimedia.cz
31. ledna  2016 
 06:00

Vždycky tomu tak nebylo. Ale souhra okolností, životních cest a taky trochu lenosti vedla k tomu, že Heather Banks vážila přes 120 kilo. Což jí začalo značně komplikovat život. Běžné denní úkony byly mnohem náročnější, ale obezita se navíc začala podepisovat na jejím milostném životě. 

Když se Heather Banks dívá na své staré fotografie, stále kroutí hlavou. "Nemůžu uvěřit, že jsem takhle vypadala. Je to jak úplně jiný člověk," říká. Ostatně není se čemu divit. Během posledních tří let se jí podařilo zhubnout o více než padesát kilogramů, tedy o téměř polovinu své váhy. 

Splněný sen s kily navíc

Heather v tu nejhorší dobu vážila přes 120 kilogramů.
Autor: Profimedia.cz
Ačkoliv je Heather Britka, se svým tehdy ještě partnerem žila dlouhá léta v Laponsku. On si tam totiž odjel splnit svůj sen, a to vozit na psím spřežení turisty, aby mohli  pozorovat polární záři. Jeho milovaná manželka ho v tom podporovala, a tak zůstávala doma, kde připravovala pro turisty občerstvení a pro partnera oběd. Ačkoliv vždy byla spíše kulatější, tento životní styl a dvě těhotenství udělaly své a jednoho dne se Heather na váze objevilo číslo 125. 

Nebyla z toho nadšená, ale nějakou dobu to neřešila. Prostě přibrala – no a co. Jenže s postupem času se její stavy začaly zhoršovat. Najednou jí došlo, v co se proměnila, a začala se sama za sebe stydět. Venku mohla svou nadváhu schovat do bundy, ale doma to bylo horší. A tak to došlo tak daleko, že odmítala spát se svým manželem. Styděla se před ním svléknout, styděla se za své tělo. Což vzhledem k tomu, že do té doby spolu spali téměř každou volnou chvíli, bylo pro jejich vztah těžkou zkouškou. 

Můžou za to tkaničky

Nejostudnější chvíle byla pro Heather když si nemohla zavázat tkaničky a musela požádat svého manžela.
Autor: Profimedia.cz

Nicméně konec milostného života stále ještě nedokázal Heather přesvědčit, aby zhubla. K tomu musela přispět až ostudná příhoda, kdy musela svého manžela poprosit, zda by jí mohl zavázat tkaničky u bot – protože si na ně nedosáhne. To byla poslední kapka v jejím obézním moři. Rozhodla se, že podstoupí bariatrickou operaci, tedy zmenšení žaludku. 

Předtím, než na zákrok mohla jít, musela lékařům dokázat, že má dostatečně pevnou vůli, aby následně držela dietu, takže se jí podařilo zhubnout 12 kilogramů. Dostala tedy od lékařů zelenou a podstoupila operaci, při které jí zmenšili žaludek. "První půlrok byl skvělý, během něj jsem zhubla třicet šest kilogramů," raduje se Heather. 

Ze 48DD do 34C

Heather nyní píše sex blog.
Autor: facebook.com
Začala si důkladně hlídat vše, co jí, aby měla vyvážený příjem živin, dostatečný energetický přísun, nepřejídala se a začala se hýbat. Nyní jsou to už dva roky od bariatrické operace a za tu dobu se jí podařilo z velikosti 28 se dostat na velikost 14. Dolů šlo ale více věcí. Heather musela zabrouzdat i do obchodu se spodním prádlem, velikost podprsenky se jí zásadně zmenšila. Z 48DD na 34C. 

Největší radost jí ale dělá to, že opět nabyla svého sebevědomí, což se pozitivně odráží v jejich ložnici. "Je to, jako kdybychom byli novomanželé, ohromně si to užíváme," svěřuje se Heather. A nesvěřuje se pouze médiím, ale celému internetu. Rozhodla se totiž, že začne psát sexblog, a to o jejich vášních a milostných dobrodružstvích v posteli. Podívat se na něj můžete zde.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji