Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželům se na Vánoce narodilo dlouho očekávané miminko! Silvinku nám poslal kocour z nebe

Autor: Kateřina Moravcová - 
4. ledna 2016
21:11

Zázraky se stále dějí. Ten největší zažila Kateřina P. (36) z Karlových Varů o Vánocích. Narodila se jí totiž vymodlená dceruška Silvinka. Vše ale začalo o Velikonocích, na Velký pátek, kdy se paní podařilo otěhotnět. A prsty prý v tom měl její uhynulý kocourek Jamie...

Paní Kateřina se s manželem pokoušela otěhotnět už od roku 2011. Pětkrát absolvovala umělé oplodnění, ale bez výsledku. Stále nic... Manželé dokonce zažádali o adopci.

Prokletí ale nakonec zlomila smutná událost. Paní Katce zemřel 27. prosince 2014 milovaný kocourek Jamie. „Byla jsem z toho na dně, byl taková moje propojená dušička, parťák. Po jeho smrti jsem ho do nebe prosila, že pokud tam potká naše zpupné miminko, ať ho pošle za námi dolů, že už tu na něj dlouho čekáme,“ říká Blesku Kateřina. A Jamie ji nezklamal...

V průběhu čekání na psychopohovory kvůli adopci se manželé ještě jednou pokusili o vlastní miminko. Termín odebrání vajíčka vyšel na Velký pátek, o Velikonočním pondělí proběhl návrat oplozeného vajíčka zpět do těla paní Kateřiny.

„Doktor proháněl sestřičky pomlázkou a já taky jednu slízla. Byla dobrá nálada. Měla jsem pocit, že tentokrát to vyjde. A ono se zadařilo. Otěhotněla jsem a termín porodu byl stanoven na 25. prosince,“ dodává.

Paní Katka porodila přirozenou cestou svou vymodlenou holčičku Silvinku 27. prosince v 9:04, na den a téměř hodinu přesně, co naposledy vydechl v její náruči kocourek Jamie... A i proto jí už nikdo nevymluví, že chlupáček v tom měl prsty.

hankaahenry ( 5. ledna 2016 22:52 )

 Tak pro ty co neumeji rict ci napsat neco hezkyho tak si to radsi nechejte pro sebe. Nechapu co temi komentaremi sprostymi chcete dokazat? Ja Katku znam osobne a vim jak se natrapila ohledně toho ze nemohli otěhotnět. Ja sama jsem si tim prošla a muzu rict ze kazda zena co na tom byla stejne mela neco co ji drzelo nad vodou. ŽÁDNÝ chlap tomuhle neporozumi,protoze nemaji ten matersky pud a nikdy mit nebudou.Většina chlapu si ani neuvědomí co je to bejt tata na plny úvazek. Rodince prejeme, hodne spanku a at roztete jako z vody.

legendsmaster ( 5. ledna 2016 08:51 )

mrtvá kočka zařídila oplodnění na velkej pátek Udeřila se do hlavy víc autorka článku nebo novopečená maminka? U té bych to pro hormonální výkyvy ještě pochopil!

naidka ( 5. ledna 2016 08:18 )

Na žádné nadpřirozeno a poletující dušičky nevěřím, ale shoda náhod je to až dojemná.

majojo ( 5. ledna 2016 02:59 )

Hm, takže mají vlastní děťátko a na nějakou adopci už ani nepomyslí. Škoda jedné dětské dušičky....

bobisz ( 4. ledna 2016 22:36 )

Něco jak něco, ale celý prase do polívky ...... uf ,

Zobrazit celou diskusi