Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Psychologický test

/
  • (archiv)
    29. října 2019 ● 06:00

    Ve spánku se nekontrolujeme, jsme sami sebou, naše opravdové já se ujímá vlády. To, v jaké poloze spíte, o vás mnohé prozradí. Jak se nejraději tulíte pod peřinou vy či vaši blízcí? 

  • 1.

    Poloha plodu

    Autor: archiv

     

    Spíte v poloze dítěte v děloze, nohy skrčené? Je to nejčastější poloha, podle průzkumů tak spí 41 %  lidí.
    Pokud takhle spáváte, znamená to, že ať už navenek působíte jakkoli, uvnitř jste velmi plaší a citliví. Boj se světem vás vyčerpává víc, než jste ochotni si přiznat.

  • 2.

    Pozice „doskok“

    Autor: archiv

     

    Nohy rovně, ruce po stranách těla, to je druhá nejčastější spací pozice. Ačkoli tahle pozice vypadá trochu strnule, lidé, kteří takto spí, jsou velmi dobří v komunikaci s lidmi, rádi si povídají a preferují úspěšné lidi. Na druhé straně jsou však trochu naivní a lehkověrní.

  • 3.

    Vítající poloha

    Autor: archiv

     

    Spíte na boku, ruce před sebou?  Studie ukázaly, že lidé, kteří spí v této pozici, jsou obvykle velmi pohostinní, otevření, ale také nedůvěřiví k ostatním a cyničtí.
    Jsou pohodlní, ale pokud se rozhodnou, nic je od jejich cíle neodvrátí.

  • 4.

    Poloha vojáka

    Autor: archiv

     

    Spíte „v pozoru“? Na zádech a s rukama připaženýma? Takoví lidé jsou často se svým životem nespokojení. Všechno si plánují a mají na sebe i lidi okolo vysoké požadavky.
    Tahle spací pozice se často druží s chrápáním.

  • 5.

    Poloha hvězdice

    Autor: archiv

     

    Tohle není zrovna běžná poloha a spávají v ní lidé, kteří považují za svou prioritu přátelství, soucit a pomoc ostatním. Pořád jsou připraveni někoho obejmout.

  • 6.

    Poloha spaní na břiše

    Autor: archiv

     

    Takhle spí osoby společenské, hravé, ale v nouzi neuvěřitelně činorodé. Potřebují svobodu, jsou trochu úzkostné, a i když mají rády riziko, jsou citlivé na kritiku.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz