Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zámožná Ruska si nechala ozdobit mercedes milionem cenných krystalů!

Autor: shp - 
23. září 2014
17:56

I když Ruska Daria Radionova podnikání teprve studuje, hluboko do kapsy rozhodně nemá. Svůj luxusní mercedes v hodnotě 875 tisíc korun si nechala ozdobit jedním milionem krystalů Swarowski v hodnotě 700 tisíc.

Daria žije v Londýně a potrpí si na luxus. Ráda nakupuje a nedělá jí problém sáhnout do kapsy. Že to zavání bohatým sponzorem nebo dědictvím po strýčkovi, není třeba příliš dodávat.

Teď má něco, co jí mohou i ostatní boháči závidět! „Chtěla jsem mít něco unikátního a udělat něco výjimečného. Lidé, kteří to udělali, přijeli z Ruska a pracovali na autě 12 hodin každý den po dobu dvou měsíců,“ řekla Radionova britskému Daily Mailu.

Jsem skutečně šťastná a už se těším, až se s ním projedu kolem,“ prohlásila Ruska o svém mercedesu. Teď jen aby si dávala pozor na zloděje.

cernykondor ( 24. září 2014 14:04 )

Nevadí ti, že i jiní cizáci tady zaměstnávaji naše lidi a to docela za drobné. Zrealizují tady pobočky, kde se lidi platí méně než v mateřské zemi/ale i jiných zemích/ Češi josu levná pracovní síla. Zeptej se jich proč?

alenam ( 24. září 2014 13:24 )

To jsou ti chytří Rusové, co včas vzali z krachujícího Ruska dráhu a u nás našli dost volů, co jsou tak blbí, že se nechají zneužívat. To osvobození bych moc nevytahovala. Kdyby to šlo přirozenou cestou, ne vynucenou dohodou, mohli jsme být amíky osvobozeni o den, dva, dřív a nemuselo na úplném konci války úplně zbytečně umřít tolik našich lidí a vůbec mohlo být i dál všechno jinak.....

alenam ( 24. září 2014 13:19 )

Pro Rusáky, co v matičce Rusy jezděj dvacet, třicet let starejma poslepovanejma vrakama to holt luxus je a ještě když si na to nechá nalepit blejskavý sklíčka, to je pak teprve něco

zabibol ( 24. září 2014 09:09 )

Báryšna má kořist z Ukrajiny a teď machruje.

jahodove_ticho ( 23. září 2014 23:10 )

Jestli vůbec umí řídit nanynka

Zobrazit celou diskusi