Tvrdí o sobě, že má jen plastiku očních víček. Ať už je to pravda či nikoliv, Zdena Studenková prostě na svůj věk vypadá sakra dobře. Na slavnostní večer Muž roku 2014 přijela bez partnera. „Přítel Braňo je pracovně v Ostravě a tak mne doprovází kamarád Robert,“ prozradila Studenková Blesku. Na afterpárty se pak ale pořádně odvázala ve společnosti o dost mladšího muže. Tančila na vysokých podpatcích a popíjela jeden drink za druhým.

Mladičký doprovod nestárnoucí Studenkové Robert dělá herečce gardé už po několikáté. Vloni se s ní a jejím přítelem Braněm dokonce objevil na křtu CD Richarda Müllera.

Opálený blonďák s vizáží Kena se o Studénkovou staral jako o křehkou růži. Držel ji za ruku, hltal ji pohledem a na tanečním parketě si ji bedlivě hlídal. O to víc pak, když se Zdena rozdováděla ve společnosti jiných mužů. Během tance se pak svlékali pohledem navzájem, a to i přesto, že se o mladíčkovi šušká, že ho zajímají spíše muži.

Innu odvezl ctitel

Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (42), moderátorka Inna Puhajková (28), seděla během finále Muže roku v publiku se svým stylistou Kájou Pavlíčkem (42). Její kamarád Ondřej Petrák (30), ke kterému má prý velmi blízko, seděl z taktických důvodů jinde. Po skončení akce ale právě tihle dva odjeli společně zpět do Prahy. Inno, jak to tedy máte?

Vítěz nemá holku

Muže roku letos vyhrál student práv z Brna Tomáš Dumbrovský (23). Je skromný, nezadaný a mezi jeho příbuzné patří bývalý moderátor Novy Pavel Dumbrovský (56).

Fotogalerie
10 fotografií