Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Česko bude mít nové milionáře! Přibude jich až 81

Sazka odhaduje, že v Česku přibude až 81 milionářů.
Sazka odhaduje, že v Česku přibude až 81 milionářů.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Adam Jaroš - 
7. května 2014
06:36

Těšme se, Česko bude mít více milionářů. Alespoň to slibuje Sazka, která připravila novou, »lepší« sportku. Již letos by mělo získat výhru v milionech korun kolem 81 sázejících.

A bude jich stále přibývat. Stovku milionářů »vyrobí« výhry ve sportce příští rok. Jak je to možné? „I ve druhém pořadí bude zaveden jackpot, díky kterému budou výhry často milionové a vyšší,“ objasnil včera generální ředitel Sazky Robert Chvátal. Přitom letos si šťastlivci z 2. pořadí odnášeli v průměru 440 tisíc Kč. „Po úpravě budou výhry převyšovat jeden milion korun,“ dodal Chvátal.

Šance vyhrát miliony ale není zadarmo. Od losování ve středu 21. května stoupne cena Sportky ze 16 Kč za sloupeček na 20 Kč a doplňková hra Šance z 10 Kč rovněž na 20 Kč. Plný tiket s deseti sloupci a šancí pak vyjde na 220 Kč. „Zvýšením ceny se zvýší hodnota všech výher,“ slibuje Charvát s tím, že cena nevzrostla od roku 2004.

Co by s výhrami lidé nejčastěji udělali?
■ 53 % by si koupilo dům či byt
■ 42 % by jelo na dovolenou
■ 25 % by si pořídilo nové auto
■ 31 % by peníze rozdělilo mezi blízké
■ 20 % by věnovalo peníze charitě
■ 7 % by začalo podnikat

sobul ( 7. května 2014 10:09 )

Další utok na šrajtofle těch co žijou na hranici chudoby a chechtáky spadnou do klína těm horních 10tisíc.Maj to už dávno rozdělený,je to hnus,moji rodiče sázeli celý život a vyhráli pár pětek.Měli by ty melouny rači rozdělit na vícero výher,aby vyhrával každý nějaký ten tisíc,darmožroutů už máme dost,nemyslíte?

Zobrazit celou diskusi