Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete být milionářem? Vsaďte na smolnou 13!

Za poslední dva roky připadlo dvakrát více hlavních vysokých výher na sázenky s osobně zvolenými čísly.
Za poslední dva roky připadlo dvakrát více hlavních vysokých výher na sázenky s osobně zvolenými čísly.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: SAN, lmk - 
18. února 2012
11:00

Být pohádkově bohatý a moc se kvůli tomu nepředřít, to by si přál téměř každý. Máte-li šťastnou ruku, mohl by se vám tento sen splnit! Stačí jediné – vsadit si sportku. Už zítra se totiž bude hrát o závratný jackpot 183 600 000 korun! A jaká čísla vám pomohou? Zapomeňte na šťastné sedmičky a zkuste třeba »nešťastnou « 13!

Nejčastěji letos losovaná čísla v loterijní hře Sportka jsou totiž 3, 5, 13, 21, 35 a 44. Poslední jmenovaná čtyřiačtyřicítka je navíc téměř tutovka! Z osudí byla nejčastěji vytažena nejen v průběhu ledna a února, ale společně s čísly 18, 20, 29, 31, 40 dokonce v celém třetím tisíciletí.

Pokud se nemůžete rozhodnout, jestli nechat osud v rukou automatu, který vám číselnou řadu náhodně vygeneruje, nebo spoléhat sami na sebe, zvolte raději druhou variantu. „Za poslední dva roky připadlo dvakrát více hlavních vysokých výher na sázenky s osobně zvolenými čísly,“ řekl mluvčí Sazky Václav Jalovecký.

jannes ( 18. února 2012 18:47 )

Sázím občas,nepravidelně.Nikdy jsem nic nevyhrála,párkrát 20,-,jednou tisíc korun,ale to bylo jen jednou.Přesto si občas vsadím.Jsem snílek a než losují čísla tak si říkám co bych asi tak dělala s vysokou výhrou.Panelákový byt bych vyměnila za dům,doplatila hypotéku,koupila dětem hezký oblečení,nekoukala bych na každou korunu,kolik stojí potraviny,co je nyní v akci a tak.Ale to se nikdy nestane,furt budem žít z výplaty do výplaty

mazanykralicek ( 18. února 2012 16:14 )

přesně tak svatá pravda, proto nesázím

Zobrazit celou diskusi